Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pula

‘Sluškinje’ u intimnoj atmosferi Riviere

Sluškinje
Foto: Teatar Ulysses
12.08.2014.
u 12:23

Predstava je premijeru imala lani u studenom u opatijskom hotelu Imperial te je ujedno bila i diplomski ispit

              U intimnoj atmosferi četiriju hotelskih soba pulske Riviere sutra se izvode “Sluškinje”, drama Jeana Geneta u režiji Staše Zurovca u sklopu scene Teatra Ulysses. Osam studentica poslijediplomskog studija “Gluma, mediji, kultura” u klasi Rade Šerbedžije igraju intrigantne uloge dviju sestara sluškinja koje pokušavaju otrovati svoju gazdaricu.

Izvedbom u hotelu predstava izlazi iz klasičnog kazališnog prostora u kojima tri uloge tumači osam glumica izvodeći jedan te isti tekst, prelazeći iz sobe u sobu pa publika zajedno s izvođačicama dobiva istu, ali ipak drugačiju verziju jedne te iste priče. Predstava je premijeru imala lani u studenom u opatijskom hotelu Imperial te je ujedno bila i diplomski ispit.      

>> Emotivan i fizički zahtjevan oproštaj od bijelog baleta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije