Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

Kakav tip muškarca volite? Ljepotana s pločicama, tetoviranog hipstera ili muškarca dječačkog izgleda

Mišićavi muškarac
Foto: Shutterstock
1/3
02.12.2016.
u 12:40

Na portalu Daily Mail pokušali su odgovoriti na to pitanje tako da su pozvali 10 volonterki, koje su nosile naočale koje registriraju pokret oka. Rezultati su pomalo neočekivani

Postoji li savršeni muškarac? Je li to ljepotan s pločicama, kakvi su najčešći u Hollywoodskim filmovima, je li to možda tetovirani hipster ili muškarac dječačkog izgleda? Na portalu Daily Mail pokušali su odgovoriti na to pitanje tako da su pozvali 10 volonterki, koje su nosile naočale koje registriraju pokret oka.

Zatim su ih doveli u prostoriju u kojoj su bila tri muškarca različite konstitucije, a zanimalo ih je kojeg će svaka od njih prvo pogledati, te za koliko sekundi će prebaciti pogled na idućeg muškarca. Zanimljivo, najčešće i najbrže je pogledan muškarac dječačkog izgleda, i to u 40 posto slučajeva. Slijedi hipster s 31 posto, a mišićavog su gledale u 29 posto slučajeva.

Koji vam je muškarac poželjniji?

1. Ljepotan s pločicama

Foto: screenshot/facebook

2. Tetovirani hipster

Foto: screenshot/facebook

3.Muškarac dječačkog izgleda

Foto: screenshot/facebook

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:08 02.12.2016.

Tko glasuje? Žene ili muškarci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije