Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Johnny Depp ne zaboravlja dobro

03.07.2009.
u 12:48

Zatekavši se u Londonu, Johnny Depp izvukao je svoj kostim iz "Pirata s Kariba" i kao kapetan Jack zabavljao bolesnike u bolnici gdje je njegova kći izliječena.

Kad su prije dvije godine osmogodišnjoj kćeri Johnnyja Deppa zatajili bubrezi, sve je dobro prošlo i mala Lily Rose, danas zdrava desetogodišnjakinja, izliječena je u londonskoj dječjoj bolnici Great Ormond Hospital.

Brižni otac Johnny Depp prekinuo je snimanje filma i bdio nad kćeri u tim teškim trenucima, a pored usmene zahvale osoblju bolnice, iz svog je džepa iskrcao milijun funti (milijun i pol dolara) za bolnicu, da bi i druga djeca mogla imati isto tako kvalitetan tretman kao i njegova kćer.

A nakon nedavne premijere svojega novog filma "Državni neprijatelji" u Londonu, Depp se sjetio i onih koji su mu izliječili kćer. Iz prtljage je izvukao svoj stari kostim i šminku sa snimanja "Pirata s Kariba", i ludi kapetan Jack Sparrow ušetao je u bolnicu Great Ormond i počeo se zafrkavati s klincima. Obišao je nekoliko odjela, uključujući i onaj na kojem je ležala njegova kći, i zafrkancijom i zbijanjem šala razvedrio male bolesnike. Ni osoblje bolnice nije zaboravljeno - Depp se vrlo rado podružio sa svima koji su to htjeli i nikome nije uskratio priliku za slikanje s popularnim gusarom.

Kapetan Jack Sparrow možda je najgori gusar za kojeg smo čuli (ali jesmo čuli za njega, zar ne?) i trenutačno nema čak ni svoj brod (premda je na tržištu, što bi se reklo, zainteresiran je kupac), ali da ima veliko srce, neosporno ima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?