Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovori sdp-a

Slažu se s Mostom i da ima previše PR-a u poduzetništvu

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
30.11.2015.
u 19:02

Hrvatska raste je napisala da proglašenje gospodarskog pojasa ne bi spriječilo talijanske ribare da i dalje love ribu u tom dijelu Jadrana

Most je u svom upitniku koji je poslao SDP-u naveo da je u sektoru poduzetništva previše PR aktivnosti, a premalo stvarnog efekta. Mostovci su kao prijedlog rješenja i smjernica tog problema naveli da se PR aktivnosti i informacije usklađuju sa stvarnim stanjem kako se poduzetnici ne bi dodatno zbunjivali.

SDP, čiji je ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras poznat u javnosti po osobnom pojavljivanju u reklamama za programe Ministarstva za poduzetnike, kratko i jasno na to je odgovorio: – Slažemo se.

Gospodarski pojas

Hrvatska raste je napisala da se slaže s proglašenjem gospodarskog pojasa kako to želi Most, no u detaljnom objašnjenju uz taj odgovor navela je da proglašenje tog pojasa ne bi spriječilo talijanske ribare da i dalje love ribu u tom dijelu Jadrana jer je to sve “europsko more”.

Neovisni energetski regulator

Most traži da se restrukturira Hrvatska regulatorna energetska agencija jer smatra da je ona sada, kakva jest, nekompetentna i ne baš neovisna. SDP i partneri, koji su četiri godine na vlasti, složili su se s time i tako priznali da HERA ipak nije neovisna i stručna.

>> Ipak nisu rekli 'ne' teritorijalnom preustroju

>> Petrina Kovačiću: Dio si plana od početka, dio plana kako prevariti birače

Komentara 12

Avatar TAJSAM
TAJSAM
19:18 30.11.2015.

Slaže se taj tip (Milanović) sa svima i grli se i slika ali sa Hrvatskom Predsjednicom se ne može niti rukovati kao čovjek. To pokazuje koliko mrzi sve Hrvatsku a zato je i postavio toliko mrzitelja Hrvatske u vladu. Ma mogao bih na dugo i na široko ali nebi bilo zanimljivo čitaocima. Pozdrav dobrim ljudima

BJ
Bjelovar112
20:17 30.11.2015.

tko je osnovao te PR ove

Avatar juricamesko
juricamesko
19:34 30.11.2015.

naravno da HERA nije neovisna ni stručna,takav je APIS takvih je na desetke agencija koje je u proteklom mandatu osnovao SDP i zaposlio svoje uhljebe. da u SDP-u se slažu i znaju da te agencije nisu niti stručne niti neovisne,naravnoo kada su ih oni osnovali. pa kada sve to znaju zašto ih kroz protekle 4 godine nisu ukinuli i uštedjeli milijarde uludu bačenih kuna. takvi su u svi točkama.obični licemjeri. sve za vlast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije