Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDSSB

Salapić ide u Sabor umjesto Šišljagića

Vladimir Šišljagić
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/3
10.11.2015.
u 15:23

Vladimir Šišljagić svoj će mandat staviti u mirovanje kako bi ostao na dužnosti osječko-baranjskog župana

Umjesto izabranoga Vladimira Šišljagića, iz redova HDSSB-a u Saboru će sjediti Josip Salapić. Šišljagić će svoj mandat staviti u mirovanje kako bi ostao na dužnosti osječko-baranjskog župana.

Salapić tako ostaje u saborskim klupama, a društvo će mu praviti Branimir Glavaš, koji je bio prvi na listi u IV. izbornoj jedinici. Samo dva saborska mandata osvojio je, podsjetimo, HDSSB u nedjelju, triput manje nego prije četiri godine.

>> Boro Grubišić: Povlačim se iz politike, želim živjeti u miru

Komentara 9

Avatar docCL
docCL
16:01 10.11.2015.

Vojnicina, "crnokosuljas i prijatelj J. Kosor. Dobili ste dva mandata za spas Glavasa a i zgubili najsposobnijeh B. Grubisica.

LE
LeonardS
16:30 10.11.2015.

Eto to treba mjenjati, narod nije dao povjerenje Salapiću več Šišljagiću, smatram da se na ovakav način također vara biračko tjelo !

BK
branko-kockica
15:46 10.11.2015.

I što ćeš sad, Branimire? 2 mandata, više nikome nisi važan, nisi "vaga", suđenje čeka...je li se isplatilo prodati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije