Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža Tomašić:

'Mi ne dugujemo velikim korporacijama ništa i ni uvozni ni izvozni lobiji nam ne znače ništa'

Ruža Tomašić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
06.11.2015.
u 10:57

Hrvatska je bogata zemlja, a nama je sve gore i gore, rekla je predsjednica HKS-a

Koalicija Spremni u Zadru je predstavila listu za 9. izbornu jedinicu.

– Mi nemamo uhljebe i iz naših života se vidi tko smo. Treba vidjeti tko provodi programe. Sve su se vlade ponašale kao da sve počinje njihovim dolaskom na vlast. Mi ne dugujemo velikim korporacijama ništa i ni uvozni ni izvozni lobiji nam ne znače ništa. Hrvatska je bogata zemlja, a nama je sve gore i gore. Građani, ako žele bolji život, morat će birati male stranke, a ne one koji su vladali 17 i 8 godina i koji su dužni korporacijama odnosno svojim sponzorima – rekla je predsjednica HKS-a Ruža Tomašić.

>> 'Dok smo mi živi, u Hrvatskoj neće biti niti SAO Krajine, niti nove Jugoslavije'

>> 'Ruža Tomašić više ne pripada domoljubnoj opciji'

Komentara 8

DU
Deleted user
11:51 06.11.2015.

A pitao bi Ruzu po cemu smo mi to bogata zemlja??? Mislim stalno pricamo,,,bogata smo zemlja vodom,,prirodom,,,pa jel se od tog zivi???? Mislim da ne........

HE
herojulice
13:27 06.11.2015.

Kad ti je bila tako dobra što si otišla u Kanadu voziti motor pa se vratila na kraju ni više, ni manje nego u fotelju s "tolikim školama".

Avatar Piktor-
Piktor-
13:03 06.11.2015.

'Mi ne dugujemo velikim korporacijama ništa i ni uvozni ni izvozni lobiji nam ne znače ništa' - To je zato sto niti vi ne zancite nista :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije