Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelnik Mosta

Petrov: Zadovoljni smo sastankom, očekujemo odgovor s obje strane

Most
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Autori: Hina, Davor Ivanov
07.12.2015.
u 13:07

Jedino što uvjetujemo jest konsenzus jer smatramo da je to ono što nam danas treba, rekao je Petrov

Nakon sastanka Mosta s predstavnicima koalicije 'Hrvatska raste' i Domoljubne koalicije, čelnik Mosta Božo Petrov izjavio je kako je zadovoljan ishodom sastanka.

– Mi smo izuzetno zadovoljni, zahvaljujem objema koalicijama što su se odazvale na sastanak. Nadam se da će prijedlozi s ovog sastanka biti korak k dogovoru i konsenzusu. Ne mogu suditi o tome što je tko prihvatio, ali očekivat ćemo odgovor s obje strane – rekao je Petrov.

– Jedino što uvjetujemo jest konsenzus jer smatramo da je to ono što nam danas treba. Mi bismo voljeli kada bi ovo bio tek prvi sastanak na kojem će se dogovoriti zajedničko djelovanje – poručio je Petrov.

Postoji, kaže, opcija prema kojoj mogu odbiti i jedna i druga koalicija.

– Onda je jasno da će se ići na nove izbore. No ako jedna od koalicija prihvati, mi ćemo nastaviti raditi po modelu koji smo predložili ne zatvarajući vrata drugoj koaliciji da u međuvremenu prihvati dogovor – rekao je lider Mosta Petrov. 

Iako su novinarima nakon sastanka najavljene izjave sva tri stranačka čelnika, predsjednici SDP-ove koalicije Hrvatska raste i HDZ-ove Domoljubne koalicije nisu bili razgovorljivi. 

Sve što sam rekao ste čuli – kratko je na odlasku prokomentirao čelnik SDP-a Zoran Milanović

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko tek je kratko rekao kako je zadovoljan. 

– Čuli ste govor, pustite da to naša stranačka tijela razrade – kazao je Karamarko.

Kako je prošao sastanak, pročitajte ovdje.

>> Milanović: Ako se nismo u stanju dogovoriti, budimo pošteni, konstituirajmo se i ajmo ča

Komentara 70

ST
stefj
13:33 07.12.2015.

Bla, bla, itd... Ništa novo. Mi tražimo svašta, ali ne bismo bili odgovorni za ništa. Mi tržimo nemoguće, da vi to napravite, a mi pokupimo zasluge... Ajmo na nove izbore, da se prekine ovo maltretiranje. Ima puno ozbiljnijih i pametnijih tema, npr. kako će se država dalje zaduživati jer domaće banke i fondovi više ne žele bacati novce u bunar bez dna...

HR
HR4ever
13:20 07.12.2015.

E moj Bozo....ti si zalutao u politiku....

DU
Deleted user
13:21 07.12.2015.

Ovaj Petrov je pacijent, a ne doktor. Parazitira i fantazira, dva grama pameti taj nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije