Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hasta Siempre, Comandante'

Ostojić pjesmom poželio dobrodošlicu Matiću, Glavaševiću i Miljeniću u SDP!

Ostojic pjevačica
Foto: Pixsell
12.01.2016.
u 09:03

U borbenoj pjesmi govori se o Kubanskoj revoluciji i Che Guevarinoj ulozi revolucionarnog zapovjednika, a svjetsku slavu stekla je nakon smrti Argentinca.

Član Predsjedništva SDP-a i tehnički ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić je uz pjesmu o gerilcu Ernestu Che Guevari poželio je dobrodošlicu u stranku novim članovima Predragu Matiću, Bojanu Glavaševiću, Orsatu Miljeniću i Danici Juričić Spasović

"Povodom dolaska Danice, Orsata, Freda i Bojana među suborce...", napisao je Ostojić uz snimku poznate pjesme "Hasta Siempre, Comandante". Pjesmu je 1965. godine napisao kubanski kompozitor Carlos Puebla, a tema joj je pismo gerilca napisano u povodu odlaska s Kube i njegova pokušaja pokretanja revolucija u Kongu i Boliviji, gdje je uhvaćen i ubijen. 

U borbenoj pjesmi govori se o kubanskoj revoluciji i Che Guevarinoj ulozi revolucionarnog zapovjednika, a svjetsku slavu stekla je nakon smrti Argentinca.

 

Povodom dolaska Danice, Orsata, Freda i Bojana među suborce....

Posted by Ranko Ostojić on 11. siječnja 2016

>>'U stranku se učlanjuje kad joj je teže'

>>'Hrvatsku je zadesila nepogoda. SDP-u treba netko će se protiv nje boriti žešće nego prije'

Komentara 151

Avatar šokac_divani
šokac_divani
09:12 12.01.2016.

Evo partija je obogaćena pravim i provjerenim revolucionarnim kadrom koji je do sada bio kao nestranački. Sve "kapaciteti" i "moralne vertikala" a nadasve "provjereni i dokazani domoljubi"! Drugo ni ne zaslužuju! Plju.c!

DU
Deleted user
09:28 12.01.2016.

Je l' to onaj isti Fred Matic koji se nakon mandata vise nece baviti politikom? Aha, jedna u nizu netocnosti, da ne kazem lazi, Freda laznog dragovoljca, laznog invalida i laznog covjeka (necujem dobro, necujem dobro). Tamo je gdje zasluzuje i gdje ga zasluzuju, neka je.

VE
verica2
09:10 12.01.2016.

Bojim se da Ostojić i ovi koje je dočekao s pjesmom ipak ne bi bili Che Guevarino društvo. Da je Ernesto živ i da je u Hrvatskoj mislim da bi upravo ovi bili prvi s kojima bi se obračunao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije