Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova provokacija

Novim plakatima HDZ se izruguje iz SDP-a: Raste izvoz banana i automobila

25.10.2015.
u 20:12

U okolici Velike Gorice već su bili plakati kojima su se osporavale SDP-ove poruke o rastu, ali i oni na kojima je pod mikroskopom pronađen SDP-ov izborni program

Uz Velikogoričku cestu večeras su se pojavili novi plakati koji izruguju uspjehe izvoza i SDP-ov slogan da Hrvatske raste. Očito HDZ ovaj put podbada plakatima koji upućuju na to da raste izvoz banana i automobila!

Budući da Hrvatska ne proizvodi ni banane ni automobile, provokacija je tim veća. Poslovni je dnevnik nedavno pisao kako je riječ o rotterdamskom efektu, odnosno provozu te robe kroz Hrvatsku što se onda statistički gleda kao rast izvoza.

U okolici Velike Gorice već su bili plakati kojima su se osporavale SDP-ove poruke o rastu, ali i oni na kojima je pod mikroskopom pronađen SDP-ov izborni program....

>> Nastavlja se rat plakatima: Mikroskopom traže SDP-ov program

Komentara 94

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
20:46 25.10.2015.

HRVATSKA RASTE ! • raste broj nezaposlenih • raste broj mladih koji napuštaju zemlju • raste PDV u nebesa • raste unutarnji dug • raste proračunski manjak • raste broj blokiranih • raste broj kredita u inozemstvu i vanjski dugvanjski dug države • raste udio javnog duga u BDP-u • raste broj nepoznatih i neregistriranih imigranata • raste negativna društvena klima u zemlji • raste broj šarlatanskih opravdanja ove vlade • raste nezadovoljstvo ovom vladom • raste Domoljubna koalicija koja će srušiti ovu nakaradnu vladu Ospori istinu ako možeš!

BU
Bulaba
20:19 25.10.2015.

Laž o rastu izvoza je spoj dva čimbenika: 1) promjene metodologije u koju sada računaju provoz banana, auta, monitora i ostalog, 2) pada tečaja eura u odnosu na dolar. Pogledate li službenu statistiku, vidjet ćete da u dolarskoj valuti izvoz na godišnjoj razini pada za oko 9%, dakle nema nikakvog govora o rastu izvoza, izvoz je dapače u realnom padu na godišnjoj razini za oko 2%, a ukupno u 4 godine za oko 10%. Ista je stvar i s drugim kukuriku lažima, dapače to ide toliko daleko da obmanjuju i sam Eurosat. Na godišnjoj razini Hrvatska ima 2,8% manje nezaposlenih jer se 4% radno aktivnih građana iselilo, onda oni jave Eurosatu da imamo manje 2,8% nezaposlenih, Eurostat to objavi u obliku da nam je porasla zaposlenost za 2,8%, iako je ista stvarno pala za 1,2%, nakon čega udbaški mediji prenesu podatak Eurostata o porastu zaposlenosti, Milanović to stavi na Vladin profil na Facebooku i nastane slogan Hrvatska raste.

Avatar juricamesko
juricamesko
20:32 25.10.2015.

od prvoga dana svog mandata Kukuriku vlada je jedna velika prijevara.jedna velika laž.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije