Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevažeći listići

Što se sve našlo na glasačkim listićima: 'Tom Hardy za novog Bonda'

izbori
Foto: Čitatelj
1/10
08.11.2015.
u 10:15

Ako ste se i vi susreli s maštovitim prijedlozima na izbornim listićima fotografiju nam pošaljite na dojavi@vecernji.net.

Da današnji parlamentarni izbori pojedinim biračima predstavljaju i zabavu dokazuje niz nevažećih glasačkih listića koji su osvanuli na društvenim mrežama, ali i na adresi naše redakcije. 

Umjesto predloženih lista i kandidata domišljati građani pisali su svoje favorite i ostavljali poruke političarima, a sve to ovjekovječili su fotografijom.

-Tom Hardy za novog James Bonda- jedan je od prijedloga anonimne čitateljice koja bi na mjesto zastupnika u Hrvatskom saboru umjesto političara postavila šarmantnog glumca. 

Jedan korisnik Twittera na svom profilu objavio je fotografiju glasačkog listića preko kojeg je napisao 'Ćaća se vraća 1953', dok je drugi inspiriran popularnim Hugom napisao 'Odaberi jedan broj. Sigurno ćeš pogriješiti.'

Ako ste se i vi susreli s maštovitim prijedlozima na izbornim listićima fotografiju nam pošaljite na dojavi@vecernji.net.

>>Na birališta do 11.30 sati izašlo 21,55 posto birača, čak 120.000 birača više nego prije četiri godine

>>Kako glasati da vam listić bude važeći: Najispravnije je zaokružiti listu i kandidata s te liste

Komentara 42

GU
guderian
15:31 08.11.2015.

jad i bijeda od "novinarstva"....

Avatar bok
bok
15:32 08.11.2015.

Ni malo duhovito, odraz debilizma.

DU
Deleted user
15:50 08.11.2015.

Listić je u ovom trenutku mogao uslikati samo onaj tko ga je ispunjavao. Dakle autor ove gluposti pomislio je da je duhovito i sam poslao večernjaku sliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije