Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborna utrka

Na tržište dolazi domaća društvena igra političke tematike

Izborna utrka
Foto: Izborna utrka
1/2
19.10.2015.
u 13:16

Proizvođač tvrdi da je riječ o prvoj društvenoj igri na ploči političke tematike u Hrvatskoj

Ove srijede na sajmu Kupujmo hrvatsko na zagrebačkom Trgu bana Jelačića bit će predstavljena i puštena na tržište Izborna utrka, čiji proizvođač tvrdi da je riječ o prvoj društvenoj igri na ploči političke tematike u Hrvatskoj.

"U Izbornoj utrci se od dva do četiri igrača bore za pobjedu na izborima za lokalnu samoupravu na duhovit način, bez prozivanja ili favoriziranja neke stranke ili pojedinca. Mogu birati političku opciju, stvarati neprijatelje i ulaziti u koalicije, ali i naučiti kako se na ovdašnji način postaje šef lokalne samouprave ili gradonačelnik. Stranačka hijerarhija kreće od kuhanja kave i odlaska po gablece do svrgavanja dosadašnjeg šefa stranke te osvajanjem vlasti u lokalnoj samoupravi", stoji u priopćenju.

Igra se može nabaviti na sajmu Kupujmo hrvatsko, na prodajnom mjestu proizvođača Tvornica gluposti po akcijskoj cijeni od 99 kn. Može ju se naručiti preko stranice izbornautrka.hr, Facebook-stranice Izborna utrka, maila info@izbornautrka.hr ili telefonski, na broj 099 576 3454.

>> Korejci obožavaju memory s grbom grada i katedralom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije