Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Morali se vratiti

Jadranka Kosor i Radimir Čačić zbog osobne iskaznice nisu uspjeli glasati iz prvog pokušaja

kosor i čačić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
08.11.2015.
u 11:29

Bivšoj premijerki Jadranki Kosor istekla je osobna iskaznica, dok je Radimir Čačić zaboravio svoj identifikacijski dokument bez kojeg nije mogao pristupiti glasovanju

Svoj glas na parlamentarnim izborima jutros iz prvog pokušaja nisu mogli dati bivša premijerka Jadranka Kosor i predsjednik Narodne stranke – Reformisti Radimir Čačić.

Glasovanju nisu mogli pristupiti zbog osobne iskaznice. Dok je Čačić svoju zaboravio kod kuće, Jadranki Kosor osobna iskaznica je istekla pa nije bila na biračkom popisu za glasovanje.

Radimir Čačić vratio se kući po osobnu nakon čega je obavio svoju građansku dužnost, dok se Kosor uputila u državni ured po potvrdu nakon čega će moći dati svoj glas na parlamentarnim izborima.

>>U 7 sati otvorena birališta u Hrvatskoj. Pogledajte tko je sve do sada obavio glasovanje!

>>Kako glasati da vam listić bude važeći: Najispravnije je zaokružiti listu i kandidata s te liste

Komentara 47

Avatar juricamesko
juricamesko
11:41 08.11.2015.

i što reći za osobu koja ne zna da joj je istekla osobna a Čačič niti ne misli da mu treba. oni misle da je dovoljno da se pojave. i takvi bi vodili državu.

EV
evropljanin
11:41 08.11.2015.

pokazali su kolliko odgovornosti imaju. tako i u politici.

DU
Deleted user
11:51 08.11.2015.

Sad im izborna lista nece imati ni ta dva glasa na koje su racunali... :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije