Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goran Beus Richembergh:

'Mostova farsa je gotova. Već tjedan dana s HDZ-om razgovaraju samo o funkcijama'

Goran Beus Richembergh
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
15.12.2015.
u 11:23

"Dok u javnosti sve vrijeme govore jedno, u stvarnosti se ponašaju potpuno drugačije", piše Beus Richembergh o ponašanju Mosta

Član Središnjeg odbora HNS-a i izabrani saborski zastupnik Goran Beus Richembergh napisao je u statusu na Facebooku da je "gotova Mostova farsa". 

– Mostova farsa, poznata i kao tzv. pregovori, gotova je. Dok u javnosti čitavo vrijeme govore jedno, u stvarnosti se ponašaju potpuno drugačije – piše Beus Richembergh te dodaje da Most "već tjedan dana s HDZ-om razgovara samo o podjelama funkcija". 

– Tako su na posljednjem dogovoru od HDZ-a zatražili da se utvrdi "podjela mjesta u saborskim odborima". Zapanjeni HDZ-ovci su im morali objašnjavati da takva podjela ne postoji i nije moguća jer je ona prema Poslovniku Hrvatskog sabora stvar kvota parlamentarnih stranaka – zaključio je Goran Beus Richembergh.  

 

Mostova farsa, poznata i kao tzv. pregovori, gotova je. Dok u javnosti čitavo vrijeme govore jedno, u stvarnosti se pona...

Posted by Goran Beus Richembergh on 14. prosinca 2015

Ni glasnogovornik HNS-a Igor Kolman na Facebooku nije štedio Most. – Nakon mjesec dana potpuno besmislenog maltretiranja sasvim je očito da dio Mosta ima samo jednu reformu koju žele provesti, povratak HDZ-a na vlast – napisao je Kolman i dodao: ostaje za vidjeti jesu li baš svi spremni žrtvovati svoje dostojanstvo na oltaru tog projekta.

>>SDP: HDZ još jednom pokušava obmanuti hrvatsku javnost

>>Grmoja: Odgovor HDZ-a pozitivniji nego SDP-ov. Podolnjak: Čini se da je HDZ otvoren za suradnju s ljevicom

Komentara 177

Avatar TAJSAM
TAJSAM
11:14 15.12.2015.

Pravi se javio, lažov i prevarant sa izmišljenim prezimenom. Budi čovjek kakav te majka rodila pa se onda bori se za svoj program i mišljenje. Ovako dosadan si svima a najviše Hrvatima. Pozdrav dobrim ljudima

LO
lojtra1
11:06 15.12.2015.

Bit će da ni s prezimenom "RICHEMBERGH" nešto ne štima.

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
11:07 15.12.2015.

S partijskim grčićevanjem je gotovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije