Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'FIN KAO TRUMP'

Šprajc odgovorio novinaru iz BiH koji je prozvao predsjednicu: 'Kakvim će seksizmom počastiti A. Merkel?'

Zoran Šprajc
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
07.12.2016.
u 07:47

"Nema što, voditelj i pjesnik, duhovit kao stećak, fin kao Trump, a kad se drugi put požalite na loš humor u ovoj emisiji, kojeg nekad stvarno ima, sjetite se kakav humor moraju gledati Bosanci"

Popularni novinar i voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc u sinoćnjoj je emisiji odgovorio svom kolegi s Face TV-a iz BiH, Senadu Hadžifejzoviću, koji je prozvao predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović zbog njezinih izjava o radikalizaciji islama u BiH.

Šprajc je rekao da se Hadžifejzović okomio na predsjednicu zbog izjava u kojima "samo govori ono što svi vide i Bosni želi isto ono što si Bosna i sama želi".

– Nema što, voditelj i pjesnik, duhovit kao stećak, fin kao Trump, a kad se drugi put požalite na loš humor u ovoj emisiji, kojeg nekad stvarno ima, sjetite se kakav humor moraju gledati Bosanci, inače čuveni po humoru na svoj račun. Ali kako ni Bosna nije što je bila nekad, što bi humor bio. Željno sada iščekujemo kakvim će seksizmom ovaj vrckavi vjeroučitelj počastiti Angelu Merkel koja se na stranačkom kongresu u Essenu otvoreno založila za zabranu nošenja burki i prekrivanja lica u Njemačkoj – poručio je Šprajc.

Hadžifejzović je, podsjetimo, "drugarici predsjednici" Kolindi Grabar-Kitarović rekao da osoba može, ali religija ne može postati radikalna.

– Poruka iz vjeronauka za hrvatsku predsjednicu, drugaricu Kolindu. Osoba može, ali ne može religija postati radikalna. Tumačenja vjera su vam banalna. Ne pristaje vam biti manijakalna niti antiklerikalna. Greška vam je kardinalna, pitajte bosanskog kardinala. Tek poneka plavuša je banalna. Vi morate biti ličnost intelektualna. Vi ste osoba senzualna, naša stanja prema vama su veoma emocionalna. Glede nas Bosanaca, vi ste gospođa fatalna, dapače, štoviše, žena idealna. Ne kvarite naša osjećanja, doduše, muški orijentalna prema vama, abnormalna i maksimalna. Drugarice predsjednice, za mene bi jedna komunikacija s Vama verbalna, u intervju formi bilateralna, bila zadovoljština nenormalna. Ako vam je politička namjera kolonijalna, onda znajte da ova zemlja ne smije biti federalna, već zajednička tronacionalna. I poruka finalna, u stresu ste, prijala bi vam terapija fizikalna i to zaista vrlo, vrlo radikalna – rekao je Hadžifejzović

>> Letica: Verbalna hajka na hrvatsku predsjednicu

Komentara 84

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:02 07.12.2016.

Da, prostakluk i seksizam s bosanske televizije zaslužio je najmanje ovakav odgovor. Tužno je da iz jedne tradicionalne i obiteljske sredine kakva je Bosna i Hercegovina danas dolaze razulareni i neobuzdani seksistički komentari na susjede i prijatelje. Na žalost, sličnihh junaka ovom bosanskom novinaru ima i kod nas, međutim stvarno nismo dosegli još tako nisku razinu vrijeđanja žena političarki.

SA
samograd
08:26 07.12.2016.

Ovako se treba reagirati na svaki napad na Hrvatsku .Bravo Šprajc !

Avatar mamboking
mamboking
08:06 07.12.2016.

Bravo Šprajc!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije