Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrije na relaciji MIlanović - Komadina

Zbog stranačkih smjena Komadina prijeti da neće na listu SDP-a za Sabor

zoran milanović i zlatko komadina
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
23.05.2015.
u 14:12

O istupu SDP-ova potpredsjednika razgovarat će se u ponedjeljak na sjednici Predsjedništva

Zbog raspuštanja ili smjena vodećih ljudi u istarskom, varaždinskom i karlovačkom SDP-u ponovno vrije na relaciji Zoran Milanović – Zlatko Komadina. Kap koja je prelila čašu najnovija je smjena šefice istarskog SDP-a Maje Šarić zbog čega je Komadina u četvrtak na sjednici Županijskog odbora stranke poručio da ne vidi razloga zašto bi bio na listi SDP-a za Sabor.  

Nezadovoljan ulogom

Komadini smeta i što je Željko Jovanović dobio ulogu stranačkog koordinatora za izbore, a ne on koji je i potpredsjednik SDP-a i predsjednik županijske organizacije SDP-a. Zbog toga ovakav Komadinin potez i ne iznenađuje previše, pogotovo kada se uzme u obzir i to da je upravo Komadina jedini SDP-ovac koji je jasno kazao kako želi naslijediti Zorana Milanovića na mjestu šefa stranke. Zato je teško očekivati da će Komadina mirno gledati kako mu Milanović “prčka” po terenu, a da njega ništa ne pita.  

Flego: Zvono za uzbunu

– Ako potpredsjednik SDP-a ne želi biti na listi za parlamentarne izbore stranke, onda je to zvono za uzbunu – kratko je poručio Gvozden Flego, koji je nedavno i sam iskazao nezadovoljstvo vođenjem SDP-a prema Milanovićevu receptu. Oni odani Milanoviću smatraju da ovaj Komadinin potez otvara pitanje žele li svi u SDP-u pobjedu na idućim izborima.

– Komadina često govori da mu uz ovakve prijatelje ne trebaju neprijatelji. A ja bih rekao i da uz ovakve stranačke čelnike SDP-u ne treba HDZ – kaže jedan SDP-ovac iz primorsko-goranske organizacije. 
Koordinator Željko Jovanović misli pak da bi bilo kukavički odbiti biti na listi SDP-a za ove izbore. Komadina je, kaže, jedan od najprepoznatljivijih SDP-ovca iz Rijeke te mora dati i najveći doprinos u pobjedi. Kako će se dalje stvari razvijati, bit će jasno u ponedjeljak kada će se na Iblerovu trgu održati sjednica Predsjedništva na kojoj će i Komadina biti na dnevnom redu.

>> Zlatko Komadina o izostanku Milanovićeve čestitke: Predsjednici treba čestitati

Komentara 31

Avatar Vila-Velebita
Vila-Velebita
14:16 23.05.2015.

Crveni bliži vam se kraj

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
14:31 23.05.2015.

psihopate treba liječiti jer su loši po društvo u cjelini, a nikako ih kovati u "toni blere" u četničkoj šajkači

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
14:29 23.05.2015.

jedinu ljestvicu koju je ovaj postavio je.....ljestvica najimbecilnijeg mozga svijeta prepunu komplekasa i teških paranoičnih psihoza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije