Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.12.2014. u 11:50

Jedino što Josipović pritom nije precizirao na koje je respektabilne kandidate mislio jer su mu dva najopasnija tadašnja protukandidata, Milan Bandić i Nadan Vidošević, odavno pod istragama i samim time nimalo respektabilni

Ivo Josipović, predsjednik RH, komentirajući predizbornu kampanju u velikom razgovoru za Novi list, samouvjereno je izjavio da je na prošlim izborima 2009. imao jaču konkurenciju. „Točno je da je prije pet godina bilo više zaista respektabilnih kandidata“, usporedio je Josipović kampanje i time dao do znanja što misli o aktualnim konkurentima. Jedino što Josipović pritom nije precizirao na koje je respektabilne kandidate mislio jer su mu dva najopasnija tadašnja protukandidata, Milan Bandić i Nadan Vidošević, odavno pod istragama i samim time nimalo respektabilni.

Menadžeri HAC-a imaju i po dva službena auta

Branko Grčić, potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU, kaže da je uvjeren kako ova vlada može uspješno privesti kraju monetizaciju duga autocesta. Uspije li im to nekim čudom, možda će budući koncesionari stati na kraj raspikućama iz HAC-a gdje brojni menadžeri uživaju ministarske povlastice, odnosno imaju pravo na korištenje službenog automobila 24 sata dnevno. Slobodna primjećuje da gubitaši iz HAC-a žive i bolje od ministara jer ih na službene sastanke vozi vozač u drugom službenom automobilu, tako da šefovi u stvari na raspolaganju imaju „osobni“ službeni automobil i „tvrtkin“ službeni automobil. Toga se ni Siniša Varga nije sjetio.

Varga platio skijaški izlet, za premijera još ne znamo

Siniša Varga, ministar zdravlja, uplatio je u proračun 3679,76 kuna kao naknadu za skijaški izlet u Italiju. Premijer Milanović još se nije pohvalio svojom uplatom iako je priznao da i sam vikendom skija uz pratnju vozača i osiguranje.

Štede na lijekovima, ali ne i na svojim plaćama

Lovorka Hančić, teško bolesna majka petero djece, postala je javnosti poznata jer je umjesto Gliveca, kojim se bolest držala pod kontrolom s naznakom potpunog izlječenja, dobila jeftini generički lijek koji joj uzrokuje teške nuspojave. KBC Zagreb time je uštedio 4000 kuna mjesečno, podsjeća Slobodna, ali u KBC-u nisu bili tako štedljivi kada su liječnicima u upravi digli plaće mimo propisa od 16 do 25 posto. Neka im se nađe dok ne krene nova sanacija bolesnog zdravstva.

>> Odobrili mu minus od 500.000 kuna na tekućem

>> Rebalans razotkrio Grčićev debeli minus

Komentara 6

DU
Deleted user
12:24 17.12.2014.

Je, zali za Bandicem koji je namjesten od SDP-a da uzme glasove Hebrangu......Bolje bi mu bilo da suti i planirakuda ce 29.12. pobjeci.....

SE
sestrićna
12:52 17.12.2014.

možda i sebe uskoro vidi u istim ulogama kao što su gore navedana gospoda pa su zato respektabilni..

CI
cicibela
13:14 17.12.2014.

Na čemu Josipović temelji uvjerenje da je on sam respektabilan? Predsjednik koji blati svoju zemlju u inozemstvu, koji se svrstava na jednu stranu pri referendumu o braku, koji dila "hrestomatije" srbijanskom veleposlaniku, koji veliča totalitarni komunistički režim, koji štiti udbaške ubojice, koji u svom uredu drži srbijanske agente, kojemu je sudbina "regiona" važnija od EUropske Hrvatske... Je li to za respekt ili za osudu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije