Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bauk komentirao izbor

'Za Zlatka Komadinu izabran je Zlatko Komadina'

Arsen Bauk
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
03.12.2016.
u 23:23

Arsen Bauk je na svom Facebooku komentirao konvenciju SDP-a i izbor novih potpredsjednika stranke

Na izbornoj konvenciji SDP-a izabrano je novo Predsjedništvo stranke. Izabrano je 17 članova: Rajko Ostojić, Boris Lalovac, Bojan Glavašević, Ivana Posavec Krivec, Mihael Zmajlović, Siniša Hajdaš Dončić, Vedran Babić, Domagoj Hajduković, Biljana Borzan, Zlatko Komadina, Peđa Grbin, Arsen Bauk, Franko Vidović, Predrag Fred Matić, Ivo Jelušić, Nenad Livun, Romana Jerković.

Za potpredsjednike SDP-a izabrani su Zlatko Komadina, Boris Lalovac, Rajko Ostojić i Peđa Grbin. Komadina je dobio 792 glasa, Lalovac 766, Ostojić 676, a Grbin 662. Izabrana su i 103 člana Glavnog odbora. Najveći broj glasova u izboru za Predsjedništvo stranke dobili su Zlatko Komadina (1064) i Rajko Ostojić (1031).

Na svom Facebooku se na današnju konvenciju kao i na izbor Zlatka Komadine za potpredsjednika stranke osvrnuo Arsen Bauk.

"Za potpredsjednike stranke izabrani su šef stožera Davora Bernardića, šef stožera Orsata Miljenića i šef stožera Ranka Ostojića. A za Zlatka Komadinu izabran je Zlatko Komadina", napisao je Bauk.

Potom je objasnio što je mislio pod tim statusom:

"Ovo sa Zlatkom se odnosi na činjenicu da mu je ovo četvrti put da je potpredsjednik da ne bi netko krivo shvatio", dodao je Bauk.

 

Komentara 10

Avatar imotska115
imotska115
23:49 03.12.2016.

I kaj sad svi u Kumrovec, i nista novoga sve po starom.

GO
Gomila
06:26 04.12.2016.

jadan Bauk izgleda krvari doli mora ce prominit gacice

TR
tretez
08:59 04.12.2016.

Facebook novinarstvo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije