Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobrotvor vladimir

Za Enu Šarac uplatio 45.000 kuna: Nikada mu to neću zaboraviti!

ena šarac (1)
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
1/6
24.07.2012.
u 21:18

Susret Ene i Vladimira bio je prepun emocija. Oboje suznih očiju snažno su se izgrlili, pišu 24 sata.

Osječanka Ena Šarac (17) koja se bori s opakim tumorom upoznala je svojeg dobrotvora Vladimira Droždeka (72), koji je neposredno prije Enine operacije u Bruxellesu uplatio 45.000 kuna i time bitno pomogao plaćanje skupih Eninih bolničkih troškova, javljaju 24 sata.

Gesta je još veća jer je u isto vrijeme Vladimirova supruga bila na samrti zbog tumora na mozgu te je i njemu u to vrijeme novac bio neophodan.

– Nažalost, nedugo nakon toga supruga mi je umrla. Tu ništa nisam mogao napraviti. Eninu borbu s bolešću pratio sam gledajući u Norveškoj 24sata TV. Njezina borba me pogodila i morao sam djelovati – rekao je Vladimir za 24 sata. 

– Vladimiru to nikada neću zaboraviti – dodala je Ena.

Neposredno prije susreta Vladimiru, koji je dijabetičar, pozlilo je zbog čega je njihov susret trajao kraće od željenog.

Komentara 13

Avatar aurora97
aurora97
11:10 25.07.2012.

Stvarno predivno i prelijepo. Svaka čast g. Vladimiru.

SO
sotokuco
21:43 24.07.2012.

Bože moj, koliko mi ovakvih lijepih momenata i situacija promakne, a oni su ustvari bit življenja i postojanja čovjeka na zemlji. Nesebičnost i pomoć. Živjeli, oboje, dugo, dugo.........

CR
Creolucis
23:37 24.07.2012.

Za ovo mogu samo reći: "Faith in humanity restored" :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije