Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trebali ih isplatiti sutra

Vrdoljak o zaostalim plaćama radnika Imunološkog: Zapelo je s papirologijom

Ivan Vrdoljak
Foto: Davor Javorović/Pixsell
26.11.2014.
u 12:12

Rekao je kako se nadao da će radnicima zaostale plaće radnicima biti isplaćene sutra, ali kako je zapelo u papirologiji bit će isplaćene narednih dana

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak rekao je nakon sjednice Vlade kako danas ministri na zatvorenom dijelu sjednice nisu razgovarali oko riješenja za Imunološki zavod, ali da se o tome unutar Vlade intenzivno razgovara.

Rekao je kako se nadao da će radnicima zaostale plaće radnicima biti isplaćene sutra, ali kako je zapelo u papirologiji bit će isplaćene narednih dana. Novinari su ga pitali u čemu je točno problem.

- Paperwork. Koliko sam ja shvatio, malo je zapelo u papirologiji između bolnica i HZZO-a, kazao je Vrdoljak.

>> Imunološki zavod može prodati zalihe

Komentara 11

L0
luena 01
12:47 26.11.2014.

Zapelo je u papirologiji,cudno,kako ne zapne u papirologiji kad su u pitanju place politicara pa i njegova ,Vrdoljakova...

CE
cenzura
13:40 26.11.2014.

"Zapelo s papirologijom, nevalja im softver ........" Ima li kraja izgovorima ovih nesposobnjakovića??

IV
Ivanveliki
12:41 26.11.2014.

platite ljudima posteno zarađene plaće!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije