Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANIMIR GLAVAŠ:

'Vraćam se u Hrvatsku i tamo nastavljam svoju bitku'

Branimir Glavaš
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
28.01.2015.
u 16:20

Na pitanje hoće li se politički angažirati Glavaš je odgovorio da će "pomoći mladim snagama stranke da steknu iskustvo"

Branimir Glavaš u razgovoru za televiziju N1 najavio je povratak u Hrvatsku, rekavši kako je to pitanje dana.

- Donio sam odluku bez obzira na događaje u pravosudnom smislu. Ja se vraćam u Hrvatsku i tamo nastavljam svoju bitku, a o datumu polaska još nije odlučeno - rekao je Glavaš, kojemu je Ustavni sud ovaj mjesec ukinuo osuđujuću presudu za ratni zločin u Osijeku.

Na pitanje hoće li se politički angažirati Glavaš je odgovorio da će "pomoći mladim snagama stranke da steknu iskustvo".

- Pomoći ću predsjedniku stranke, Draganu Vulinu, da stasaju kako bi uspješno vodili stranku i kako bi polučili dobre rezultate u nadolazećim Parlamentarnim izborima - rekao je Glavaš.

>> Odvjetnik: Glavaš može u Hrvatsku. Tužitelj: Ako dođe, trebao bi biti uhićen

>> Glavaš traži ukidanje rješenja o pritvoru

Komentara 21

DU
Deleted user
20:49 28.01.2015.

svi robijasi dolaze u hrvatsku,oni koji su bili po lepoglavama i starim gradiskama radi krsenja zakona dobili cak i pemzije na osnovu toga.nema nam napretka dok se olos tak javno skuplja po hrvacki.

DU
Deleted user
18:33 28.01.2015.

Na berzi u Frankfurtu su naglo skočile akcije za akumulatorsku kiselinu.

Avatar Chicha
Chicha
20:09 28.01.2015.

Pustanje ovog zlocinca na slobodu je izrugivanje nevinim zrtvama koje je ovaj zlikovac pobio a ujedno i dokaz da je HR banana tj. slucajna drzava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije