Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U centru Rijeke

Vojko Obersnel automobilom udario djevojku koja je prelazila cestu

vojko obersnel
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
23.09.2016.
u 21:45

Djevojka je dobro, napravljeni su svi pregledi i nema ozbiljnijih ozljeda te je nakon pregleda puštena kući, rekao je Obersnel

U centru Rijeke jučer se dogodila prometna nesreća u kojoj je sudjelovao gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel. On je u trenutku nepažnje vozilom udario djevojku koja je prelazila pješački prijelaz u Ulici Riva. Obersnel je za Novi list rekao da djevojka nije bila vidno ozlijeđena te da ju je povezao automobilom do bolnice i obavijestio policiju o događaju.

- Jučer u ranim večernjim satima dogodila se lakša prometna nesreća u kojoj sam, vozeći automobil u koloni, udario djevojku koja je prelazila cestu. Iako nije bila vidljivo ozlijeđena povezao sam je u automobilu do bolnice i obavijestio policiju o događaju. Policija je napravila uviđaj, utvrdila da nisam bio pod utjecajem alkohola i da se radi o mojoj prekršajnoj odgovornosti. Djevojka je dobro, napravljeni su svi pregledi i nema ozbiljnijih ozljeda te je nakon pregleda puštena kući. To mi je u ovom trenutku, s ljudske strane, najvažnije. Žao mi je što se to dogodilo, očito nikad dovoljno opreza u prometu. Naime, stajao sam u koloni, nisam primijetio da ona prelazi cestu i krenuo sam kad se zatekla ispred mene - izjavio je Obersnel.

Komentara 54

Avatar Oluja 2015
Oluja 2015
22:30 23.09.2016.

Može se dogoditi svakome ali jednom gradonačelniku se to ne smije dogoditi jer sam siguran da Rijeka ima i previše službenih vozača .

ER
Erick
00:01 24.09.2016.

Policija ce potvrditi ono sto on kaze, on je serif u Rijeci, drugi samo klimaju glavom od 1945 do danas. Vlast je ista od 1945, ipak oni su "antifasisti".

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
23:34 23.09.2016.

...kako vlada, tako i vozi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije