Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDINI UHIĆENI I OSUMNJIČENI

Orepić: Policijski službenik uhićen je u svom domu u 6.02

Vlaho Orepić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/2
22.04.2016.
u 14:09

Na pitanje novinara može li potvrditi da je uhićen Željko Dolački i jesu li pronađeni ukradeni novac i zlato, odgovorio je da zbog situacije ništa više od toga ne može komentirati

Ministar Vlaho Orepić danas je dao izjavu za medije o dovršenom kriminalističkom istraživanju kojim je razriješena provala u službene prostorije zagrebačke policije, ali nije potvrdio da je uhićen i osumnjičen nedavno smijenjeni načelnik zagrebačke službe organiziranog kriminaliteta Željko Dolački.

Orepić je rekao samo da je jutros u 6.02 pod sumnjom zlouporabe položaja uhićen policijski službenik u svome domu.

Čestitao je svima koji su radili na ovom slučaju.

Na pitanje novinara može li potvrditi da je uhićen Željko Dolački i jesu li pronađeni ukradeni novac i zlato, odgovorio je da zbog situacije ništa više od toga ne može komentirati.

Rekao je samo da je taj policijski službenik jedini uhićeni i osumnjičeni, a nije mogao komentirati ni hoće li biti još osumnjičenih.

>> Velika istraga Večernjeg: Nije bilo provale, policija je po svoj prilici opljačkana iznutra

>> Krađa u MUP-u: Dominić, Burušić, Žugel i Jurenec odstupili, Dolački udaljen

>> Dominić, Bijelić i Bertina nakon smjene službenici su u Ravnateljstvu

Komentara 36

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
13:12 22.04.2016.

Nadam se da ćemo konačno doznati tko je državi nanio ogromnu štetu crtajući kukasti križ i izmišljajući naciste ne bi li ostao na vlasti.

KA
KaNiDora
13:06 22.04.2016.

Molim privedite ostojića za kukičasti križ

SA
sanjaaa0801
13:48 22.04.2016.

Sto je sa svastikom gospidine Orepicu? Zar ne mislite da i tu ima prste Ostojiceva ekipa? I zasto ste ostavili Ostojiceve ljude u policiji??? Sramota sto su ti kriminalci napravili od hrvatske policije!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije