Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ČETVRTAK

Vlada prihvatila prijedlog predsjednice – osniva Državni odbor za organizaciju proslave Oluje

Kolinda i Milanović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
05.05.2015.
u 16:41

Osnivanje Državnog odbora ranije je predložila i predsjednica Republike

Vlada će na redovitoj sjednici u četvrtak donijeti odluku o osnivanju Državnog odbora za organizaciju proslave 20. obljetnice Oluje "kako bi osigurala primjereno i dostojanstveno obilježavanje" obljetnice, priopćeno je iz Vlade.

"Osnivanje Državnog odbora ranije je predložila i predsjednica Republike, koja je prihvatila i ideju vojnih zapovjednika Oluje da se ta važna obljetnica obilježi svečanošću u Kninu i vojnim mimohodom u Zagrebu", navodi se u priopćenju.

>> Predsjednica Grabar-Kitarović prelomila: Mimohod ipak održati dogodine

>> 'Proslava u Kninu u nekoliko godina poprimila je odlike seljačkog derneka'

Komentara 35

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
17:04 05.05.2015.

hoće scenu raditi Oliver Frljić dok bi voditeljica programa mogla biti Danijela Trbović ili novi politički guru Tatjana Jurić

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:32 05.05.2015.

Kolinda je više prijedloga predložila u 5 mjeseci nego Josipović u 5 godina

Avatar šokac_divani
šokac_divani
17:07 05.05.2015.

Izgleda da je zgubidan Zoky shvatio (ili mu je to savjetovao "amerikanac") da nije pametno izazivati daljnje sukobe s Predsjednicom. Samo naprijed Predsjednice hrvatski narod je uz vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije