Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
parfem, šal, rukavice

Vlada demantira: Lovrić Merzel nije slala poklone ministrima!

Marina Lovrić Merzel
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
16.04.2014.
u 21:38

Milanka Opačić i Mirando Mrsić nisu dobili poklone. Oni su pak uručeni Anki Mrak Taritaš i Arsenu Bauku, ali tijekom službenih susreta sa sisačkom županicom

Vlada Republike Hrvatske demantirala je informaciju da je sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel slala poklone članovima Vlade. Vlada tvrdi da Milanka Opačić nije primila parfem, a ministar Mirando Mrsić šal i rukavice od sisačke županice.

- Povodom informacije objavljene u jednim dnevnim novinama da je županica Sisačko-moslavačke županije Marina Lovrić Merzel slala poklone članovima Vlade, Služba za odnose s javnošću Vlade RH priopćava kako potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić i ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić nisu dobili poklone koji se spominju - navodi se u priopćenju u kojem se ističe i da je ministar uprave Arsen Bauk dobio na poklon kravatu prilikom službenog sastanka sa županicom Lovrić Merzel u Ministarstvu uprave.

Također, iz Vlade tvrde da je ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš dobila cvijeće i vazu na poklon tijekom službenog posjeta Sisačko-moslavačkoj županiji.

Demantirana je i informacija da je sisačka županica poklonima obasipala i ravnateljicu Porezne uprave Nadu Čavlović-Smiljanec.

- Povodom informacije objavljene u pojedinim medijima da je županica Sisačko-moslavačka Marina Lovrić Merzel slala darove ravnateljici Porezne uprave, priopćavamo kako gđa. Nada Čavlović-Smiljanec nikada nije dobila darove koji se spominju, kao niti bilo kakve druge darove od navedene županice. Osim kada je tijekom službenog posjeta Sisačko-moslavačkoj županiji zbog projekta fiskalizacije, primila buket cvijeća - piše u priopćenju koje je poslalo Ministarstvo financija, odnosno središnji ured Porezne uprave.

Komentara 20

DU
Deleted user
18:22 16.04.2014.

Kakva sprdačina! Sazivati novinare jer nisu baš svi dobili bajaderu!

BL
Blekpanther
18:23 16.04.2014.

Istina ni to nije znala uradit sama, valjda je imala dosta pomocnika da to urade za nju!!!

KA
kafka
19:06 16.04.2014.

Ma dajte molim vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije