Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skradin

Visokom dužnosniku MOL-a tri djevojčice vratile izgubljen novac?

Antea Dželalija
Foto: Facebook
27.07.2014.
u 19:39

Neimenovani Mađaru, koji je došao u posjet slapovima Krke, tri desetogodišnjakinje vratile su izgubljenu torbu s novcem i dokumentima

Pravu sretnik bio je neimenovani Mađar koji je izgubio torbu s osobnim dokumentima i povelikom svotom novaca jučer u Skradinu. Izgubljenu torbicu pronašle su tri desetogodišnjakinje, Antea Dželalija, Leonarda Leder i Marta Jurić.

- Mama je ponosna na svoje dijete, nadam se da će ovo dati dobar primjer drugima - rekla je mama male Antee, koja je priču otkrila novinarima Šibenskog portala.

Kako su neslužbeno doznali novinari, Mađar koji je izgubio torbu jedan je od visokih dužnosnika MOL-a, koji je došao u posjet na Slapove Krke.

>>Pošteni građanin vratio torbicu s novcem, čeka se vlasnik

Komentara 10

DU
Deleted user
20:28 27.07.2014.

Najvrjednija stvar koju bi odrasli mogli naučiti od djece je kako ne biti pohlepan.

Avatar Getrib
Getrib
20:31 27.07.2014.

Dobra reklama za hrvatski turizam za razliku od onih koji tuku goste.

MO
modovisisajteMaraschino
20:02 27.07.2014.

da su zadržale onda bi novac bio vraćen ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije