Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POREČ

Vijeće albanske manjine o napadu na Nizozemca: Ograđujemo se od počinitelja

Bijeli san
Duško Marušić/PIXSELL
26.07.2014.
u 14:56

Vijeće se ogradilo od nemilog događaja i najoštrije osudilo napad na gosta iz Nizozemske

Strasti i reakacije u Poreču ne jenjavaju ni gotovo tjedan dana od incidenta una Trgu Matije Gupca. Oglasilo se i Vijeće albanske nacionalne manjine Grada Poreča koje se izrijekom ogradilo od nemilog događaja i najoštrije osudilo napad na gosta iz Nizozemske koji se dogodio na terasi ugostiteljskog objekta «Bijeli san».

- Ograđujemo se od počinitelja i svih onih iz naše sredine koji ovakvim postupcima nanose ogromnu štetu ugledu nama Albancima i turističkom Poreču koji je poznat po nacionalnoj toleranciji i otvorenosti prema svima. Ispričavamo se gospodinu Michaelu Rollemanu zbog pretrpljenih teških ozljeda kao i njegovoj obitelji te uz želje za brzo ozdravljenje izražavamo i žaljenje zbog nerazumnog napada na njega. Grad Poreč i Istarska županija gaje suživot, multietičnost i multikulturalnost te je napad na gospodina Rollemana utoliko teži, istakli su u priopćenju u ime Vijeća Albanske nacionalne manjine predsjednik Idris Sulejmani i dopredsjednik Vijeća Robert Daka.  

>> Zbog ozljeđivanja Nizozemca pod istragom i brat Hajdina Bilalija

>> Hajdin Bilali: Još sam u šoku, neopisivo mi je neugodno

Komentara 38

ZA
zagabria1
15:57 26.07.2014.

Zanimljivo nisu se oglasili kada je djed ovoga dvaput pokušao likvidaciju gradonačelnika. To im nije zasmetalo. Sada vide da je otišlo medijski predaleko pa saniraju štetu. Prekasno gospodo

Avatar miroslaw
miroslaw
16:08 26.07.2014.

poslati ih odakle su i došli,pa nek tamo mlate,tuku,udaraju,kradu,dilaju i sve drugo po čemu su poznati

Avatar dr. Evil
dr. Evil
15:50 26.07.2014.

Bijeli san - prije, sada: vjecni san

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije