Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Astrologinja predviđa

Evo što će ova godina donijeti Hrvatskoj i poznatima!

poznati
Foto: Pixsell
1/2
12.01.2014.
u 17:08

U problemima će se naći i neke banke, a dobro su aspektirani projekti povezani s vodama, naftom i plinom

Koliko god svi mi željeli, a iz Vlade i oprezno najavljivali, 2014. neće biti godina boljeg života. Svjetlo na kraju tunela čeka nas tek 2016. I to pod uvjetom da iduće dvije godine obilježe stroga disciplina i restrikcije, odnosno nepopularno stezanje remena. Na kocki je ne samo budući standard građana nego i status i ugled države, Vlade i predsjednika – kaže astrologinja Anđelka Subašić koja je (pred)vidjela Ivi Sanaderu zatvor još dok je bio na premijerskoj poziciji, duljinu zatvorskog staža Ante Gotovine u trenutku njegova uhićenja, tragične kolovoške požare na obali u vrijeme stradavanja vatrogasaca početkom godine..

Voditeljica prvih verificiranih obrazovnih programa iz astrologija, autorica knjige “Uzmite sudbinu u svoje ruke”, gošća emisija “Poslovni klub”, “Hrvatska uživo”, “Na rubu znanosti” itd., koja se posebno bavi ekonomskim prognozama, napominje da pozicija Hrvatske neočekivano, ali snažno ovisi – o odnosu prema radnicima i siromašnim slojevima.

– Razvoj događaja bit će povoljniji rasporedi li se teret krize ravnomjerno na bogate i siromašne, a povoljno su aspektirani ekonomsko povezivanje u regiji te projekti povezani s morem, vodama, naftom i plinom. Proračun će u rebalans u svibnju i rujnu, u veljači i svibnju čekaju nas žestoki ulični prosvjedi, a nakon ljeta državu će spašavati vanjski kreditori (Europska unija ili Međunarodni monetarni fond). U turizmu nam predstoji slaba predsezona, dobra posezona, a za razliku od masovnog, unosnijim će se pokazivati elitni turizam – predviđa naša sugovornica, koja kaže da će Jupiter sve do listopada Hrvatsku držati visoko na ljestvici zemalja o kojima se puno govori i piše.

Hrvatsku će nastaviti voditi vlada Zorana Milanovića, ali, kaže naša sugovornica, konjunkcija Saturna i Plutona donosi prijetnju blokadom njezina rada, a rekonstrukciju čini neizbježnom. Najizglednije je da će Vladu napustiti Gordan Maras, Željko Jovanović, Branko Grčić, pa čak i Slavko Linić, iščitava iz položaja planeta Anđelka Subašić. No, kaže, smjena/ostavka može zadesiti i Tihomira Jakovinu te Ivana Vrdoljaka.

– U prvoj polovici godine u državnoj blagajni bit će manje novca unatoč poreznoj represiji. U problemima će se naći i neke banke, moguće je i da se neka zatvori, što neće biti bez posljedica za štediše. Velika je mogućnost i pljački banaka – ističe poznata astrologinja.Travanj će, dodaje, obilježiti veći problemi u prometu i školstvu, a za državne financije najteži mjeseci bit će svibanj, lipanj i studeni.

– Također, očekuje nas i smrt važne, ugledne osobe. Zdravstvena bi reforma pak trebala protjecati relativno mirno i učinkovito iako će biti javnih podjela među liječnicima specijalistima pa i obustava rada – “proriče” Anđelka Subašić koja kaže i da će Hrvatska uživati potporu Europske unije, koju čekaju organizacijske promjene, ako bude poštovala disciplinu i pravila članstva.

>>Godišnji horoskop: Izazovna godina za Vodenjake, produktivna za Rakove

Komentara 35

JA
jah
18:22 12.01.2014.

očekuje nas i smrt važne, ugledne osobe... nemoguće

TP
tony parker
18:28 12.01.2014.

Ovo je glavna vijest!?

KA
karambita
18:42 12.01.2014.

Ma tko li ce to otegnuti papcima...Andjo govori isusati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije