Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.07.2014. u 14:00

Kvizom "Tog se nitko nije sjetio" erteelovci su iritantni. Ili je možda stvar u voditeljima, koji su toliko usiljeni i na silu duhoviti da se iz aviona vidi kako slijepo slijede napamet naučeni scenarij, bez trunčice improvizacije

Ivan Šarić dobar je u stand up komediji. Duhovit zna biti i na društvenim mrežama, međutim RTL- ov kviz "Tko će ga znati" jednostavno je format u kojem se ne snalazi. Dok njegova kolegica Marijana Batinić u ovom formatu jednostavno rastura mameći suze od smijeha i među natjecateljima i među gledateljima, Ivan izgleda trapavo i zbunjeno.

Možda je to smišljeno i namjerno, ali ta uloga kršnom Zadraninu jednostavno ne pristaje. I dok s tim kvizom čak i izazivaju simpatije, sa svojom drugom enigmatskom uzdanicom, kvizom "Tog se nitko nije sjetio" erteelovci su iritantni. Ili je možda stvar u voditeljima, koji su toliko usiljeni i na silu duhoviti da se iz aviona vidi kako slijepo slijede napamet naučeni scenarij, bez trunčice improvizacije. Iskren i dobronamjeran savjet ­zavirite malo u opus Daniele Trbović ­kada je improvizacija pred malim ekranima u pitanju ta žena jednostavno je doktorica.

A za većinu ostalih kolega doktori su novinari sportske redakcije Nove TV. U mali broj minuta uspiju ugurati najzanimljivije vijesti na najbolji mogući način, začinjene komentarima, ironijom duhovitošću, ovisno o situaciji. A kada se o problemima s MIG­ovima, s lica mjesta javlja Andrija Jarak, jednostavno priča dobiva dodatne bodove. Naime, čim vidim Jarka na ekranu očekujem apokalipsu, kad Andrija kaže da nam nebo čuvaju samo dva MIG­a počnem se osvrtati oko sebe tražeći neprijatelja koji će nas napasati.

OK, pretjerujem, ali jednostavno, čovjek se toliko uživi u priču, kladim se da pljuje u kameru, da biste mu, kada bi rekao i najveću glupost, jednostavno povjerovali. No, pohvale i HTV­u, čiji je tim za Dnevnik napravio najopsežniju priču o lošem ukrajinskom remontu naših zrakoplova.

Plus

Talijanska serija "Toscana" koju odnedavno prikazuje Nova TV pravo je osvježenje nakon višegodišnjeg terora turskim sapunicama u prime timeu

Minus

Prvi program HTV­a prije dvije godine privukao je gledatelje domaćom serijom "Loza", no repriziranje u prime timeu nema baš smisla. A ni gledatelja

Komentara 1

OB
Objektivno...
15:49 10.07.2014.

I Liza improvizira... Ali tek nakon što joj završi Damin gambit, a ona ko slučajno ne isključi mikrofon. To prelazi u tradicionalnu slučajnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije