Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nije uspio'

Tolušić: Karamarko treba podnijeti ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a

tomislav tolušić
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/4
18.06.2016.
u 14:14

- Predsjednik Sabora Reiner treba što prije staviti na glasanje zahtjev većine u Saboru za raspuštanjem parlamenta - poručio je Tolušić.

Tomislav Tolušić, potpredsjednik HDZ-a, rekao je za Večernji list kako smatra da Tomislav Karamarko treba podnijeti ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a. Tolušić je prvi iz vrha HDZ-a koji je zatražio da Karamarko ode s čelnog mjesta stranke.

- Dali smo mu povjerenje da presloži većinu i sastavi novu Vladu, u tome nije uspio i sada treba podnijeti ostavku - rekao je Tolušić. HDZ, nastavio je, odmah mora započeti s pripremama za nove izbore do kojih je, rekao je, 85 dana.

- Ne smijemo kasniti ni minute. I predsjednik Sabora Reiner treba što prije staviti na glasanje zahtjev većine u Saboru za raspuštanjem parlamenta - poručio je Tolušić.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanu Večernjeg lista od nedjelje

>> Predsjednica Grabar-Kitarović traži hitnu sjednicu Vlade zbog incidenta na utakmici

Komentara 140

CI
CIPS
15:14 18.06.2016.

HDZ treba učiniti sve da se drug Zoka ne vrati na vlast.

AD
admin2
15:10 18.06.2016.

A što si ti radio jesi li i zi oregovarao mozda ili je Karamarko sam pregovarao, fali ministarska fotelha jeli Tolušiću?

AR
arijel
14:54 18.06.2016.

Jos jucer si bio uz njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije