Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko:

'Tko sluša Jovanovića, člana loše vlade? Brkić je autentični domoljub!'

karamarko
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/5
23.03.2014.
u 19:45

Za ispisane petokrake i riječ 'mafija' na zgradi sjedišta HDZ-a Karamarko je kazao da je bio mrak pa je netko očito pogriješio vrata jer HDZ je svoju čistku prošao.

Pred HDZ-om je, kao da se ponavljaju 90-te kada smo stvarali i obranili državu, da toj državi vratimo dostojanstvo i dignitet. Ozbiljno se pripremamo, na vlast ćemo doći sa programima i projektima, naš je cilj Hrvatska jakog srednjeg sloja – poručio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko obraćajući se danas u Rijeci članovima stranke na svečanom obilježavanju 24. obljetnice osnivanja HDZ-a Rijeke i Primorsko – goranske županije.

U svom je govoru Karamarko podsjetio na važnost HDZ-a predvođenog dr. Franjom Tuđmanom u stvaranju države te kazao da je stranka u dva navrata izgubila izbore zbog svojih grešaka i kriminala koji su građani kaznili. No, nastavio je, u ime 200 tisuća poštenih članova HDZ-a neće se nikome ispričavati zbog deset, pedeset ili stotinu lopova i pozvao da se narodu ispričaju oni koji su 25. lipnja 1991. godine napustili Sabor ne želeći samostalnu Hrvatsku i koji su već dva desetljeća prema Hrvatskoj skeptični.

Govoreći o borbi protiv korupcije kazao je da je dojam da je bila selektivna i da članovi nekih stranaka nisu procesuirani, no, nastavio je, sad izlaze na vidjelo i pokazuje se što je istina o ovoj vlasti.

- Korupciju i kriminal smo izbacili iz HDZ-a, u stranci nema mjesta za nikog tko misli da je njegov privatni interes iznad stranke i naroda, vrh stranke neće tolerirati nikakve frakcije jer je interes Hrvatske i hrvatskog naroda iznad svega – poručio je Karamarko stranačkim kolegama najavljujući da su izbori za EU parlament izuzetno važni i da će to biti treća pobjeda HDZ-a u dvije godine nad ošamućenim protivnikom koji više ne zna što radi, koji vodi bezglavu politiku i karakteriziraju ga dvije izgubljene godine na vlasti.

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Komentirajući HDZ-ovu listu kandidata za EU Parlament Karamarko je kazao da je najmanje što očekuje prošlogodišnji rezultat, a priče o kažnjavanju Davora Stiera na sličan način kao što je Zoran Milanović kaznio Tonina Piculu nazvao je neutemeljenim dodajući da će Stier biti dobro pozicioniran na listi.

Osvrnuo se i na prozivanje Milijana Brkića od strane ministra Željka Jovanovića zbog Brkićeva govora na obnoviteljskom saboru Akademske zajednice HDZ-a Ante Starčević rekavši da Jovanovića, koji će biti zapamćen kao član loše Vlade, više nitko ne sluša i da je apsurdno da Jovanović, koji je za Brkića kazao da je lažni član Akademske zajednice, komentira autentičnog hrvatskog domoljuba i branitelja.

Za na zgradi sjedišta HDZ-a nacrtane zvijezde petokrake i ispisano "mafija" Karamarko je kazao da je riječ o vandalizmu dodajući da je bio mrak pa je netko očito pogriješio vrata na koja je napisao mafija jer HDZ je svoju čistku prošao.

>>'Kako su se osjećali intelektualci HDZ-a nakon govora falsifikatora Brkića'

>>Na zgradi HDZ-a osvanule zvijezde petokrake. Anonymousi preuzeli odgovornost za čin

>>Stier: Niti sam manje HDZ-ovac, niti je Picula manje SDP-ovac ako surađujemo

Komentara 110

HR
hrxxx111
20:11 23.03.2014.

autenticni domoljub lopov i lazov

PR
propalismoFranjoskroz
20:22 23.03.2014.

znači još uvijek vrijedi da si veći domoljub što više domovinu opkradeš???

ST
stefj
20:19 23.03.2014.

He, he, Jovanović je nesposobni divljak, a Brkić je autentičan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije