Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jovanović na Fejsu:

'Kako su se osjećali intelektualci HDZ-a nakon govora falsifikatora Brkića'

brkić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL, Robert Anić/PIXSELL
1/2
23.03.2014.
u 16:45

Ako je točno da će ovih dana i službeno biti objavljeno da je njegov rad plagijat i falsifikat očekujem da u državni proračun vrati i sve novce koje je nezakonito primao, napisao je Jovanović.

Nakon što je šef HDZ-a Tomislav Karamarko na obnoviteljskom saboru Akademske zajednice HDZ-a Ante Starčević poručio da HDZ neće dopustiti “ideološki strukturirane programe koji niječu temeljne vrijednosti društva i obitelji”, a uvodni govor na skupu održao Milijan Brkić, glavni tajnik stranke i član obnoviteljskog sabora, na Facebooku se oglasio ministar obrazovanja Željko Jovanović.

- Lažni pripadnik akademske zajednice otvorio Obnoviteljski sabor Akademske zajednice HDZ-a "Ante Starčević": čitam na jednom portalu kako je točno 339 izaslanika, akademskih građana i intelektualaca koji su - svjesni vlastite odgovornosti za razvoj i napredak našeg društva - zainteresirani pridonositi općem dobru kroz bolje i svrhovitije korištenje svih hrvatskih potencijala, okupilo se u Zagrebu na Obnoviteljskom saboru Akademske zajednice HDZ-a „Ante Starčević“ . Iskreno se pitam kako se osjećalo tih 338 uglednih HDZ-ovih intelektualaca kad je uvodnu riječ održao 339. prisutni sudionik skupa - poznati "lažni" član akademske zajednice, priznati falsifikator i kompilator Milijan Brkić, koji je toliko vjerno prepisao svoj diplomski rad tako da je ostavio i štamparske greške iz originala! - napisao je Jovanović na svojem Facebook profilu te dodao:

- Ako je točno da će ovih dana i službeno biti objavljeno da je njegov rad plagijat i falsifikat očekujem da u državni proračun vrati i sve novce koje je nezakonito primao obzirom da nije imao stručnu spremu potrebnu za dužnost ravnatelja policije! Nadam se da će se i Akademska zajednica HDZ-a "Ante Starčević" javno ogradit od vrsnog falsifikatora i kompilatore Milijana Brkića koji je svojim plagijatorskim opusom ismijao, ocrnio i pogazio sve principe akademske čestitosti! Ili očekujem previše od HDZ-a?

Na Brkićev slučaj s diplomskim radom jučer se na sastanku Glavnog odbora SDP-a osvrnuo i premijer Zoran Milanović.

- Pogriješiti možemo, možemo imati krivu procjenu, ali razlika između nas i naših političkih oponenata je golema, dijeli nas nepremostiv jaz u shvaćanju politike i u pogledu na temeljne društvene vrijednosti. Mi ne otimamo i ne falsificiramo diplome, mi smo drugačiji od njih – poručio je predsjednik SDP-a.

>>‘HDZ neće dopustiti ideološki odgoj djece’

>>Karamarko: Brkić je kompilirao diplomski, bio je najbolji student

>>SDP objavio listu kandidata za EP: Protiv glasovala samo jedna članica

Komentara 89

Avatar tigar 99
tigar 99
16:58 23.03.2014.

slično kao i SDP-eovci kad im Marima Merzel ili več kak se zove pokaže svoje diplome!

ĆA
ćaćaća
17:54 23.03.2014.

kako partija i dalje koristi svoje pravosuđe(koje je uspot rečeno najgore u eu i službeno) 90% kadrova koji i sad rade u hr pravosuđu samo za diskreditaciju hdz.a..kao narod ne zna da su partijaši dobivali diplome preko partije..ali njihovo pravosuđeđe to ne primjećuje:))

Avatar sajeta.kom
sajeta.kom
17:00 23.03.2014.

Gorljivi sljedbenik lika i djela jednog bravara laprda o diplomama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije