Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samohvala ili stvarne zasluge

Tko je zaslužan za ponovno pokretanje proizvodnje u borovskoj remenjari?

bucko
Branimir Bradarić
31.03.2015.
u 16:43

Predsjednik vukovarskog HNS-a i vijećnik u Gradskom vijeću Vukovara Nenad Bučko navodi kako je relevantno i jedino poznato da je tvrtka Borovo d.d. ponovno sama iznašla rješenje za daljnji razvoj i revitalizaciju tog dijela industrije u Vukovaru

Gradonačelnikova samohvala o ključnoj ulozi gradske vlasti u rješavanju problema borovske remenjare i ponovnom pokretanju proizvodnje najblaže rečeno je neutemeljena, kaže predsjednik vukovarskog HNS-a i vijećnik u Gradskom vijeću Vukovara Nenad Bučko. Dodaje ukoliko su navodi istiniti da HNS zahtijeva pismeno očitovanje gradonačelnika s pojašnjenjem njegove uloge u pregovorima i nabrojanim mjerama koje je gradska uprava poduzela tijekom pregovora s novim vlasnikom remenjare, uključujući najavu otvaranja novih radnih mjesta. Poziv na očitovanje, a u svrhu ne obmanjivanja javnosti i istinitosti izrečenih navoda na sjednici Gradskog vijeća, upućujen je i na adresu borovske tvrtke. Dalje navodi kako je relevantno i jedino poznato da je tvrtka Borovo d.d. ponovno sama iznašla rješenje za daljnji razvoj i revitalizaciju tog dijela industrije u Vukovaru kao i da je dogovoren dobar aranžman oko preuzimanja remenjare s novim vlasnikom.

- Pozdravljamo svaku inicijativu gradske vlasti koja uključuje zaštitu postojećih i otvaranje novih radnih mjesta te otvorenost prema zainteresiranim ulagačima, no inzistiramo na ozbiljnom radu i iznošenju istine na koju javnost ima pravo, umjesto „kićenja tuđim perjem“, pripisujući si usput nepostojeće zasluge što zahvaća sferu čistog populizma. Ovaj grad za to više nema vremena, ističe Bučko.

>> Reakcije iz Vukovara: Pravda nas je i ovaj put zaobišla

Komentara 3

DU
Deleted user
21:46 31.03.2015.

Vukovarski HNS? Kaj to znači? Hrvatski nogometni savez? Dajte me nemojte žderati!

IS
istinajejedna
14:33 01.04.2015.

Ovaj Bučko ima obraza javiti se u vezi Borova ??.,pa upravo će radnici Borova pokazati im kako su "spasili" i "brinuli" se za njih i Borovo.,smijenili Vukovarce,doveli svoj kadar iz Osijeka,promijenili logo star 80 godina,stavili sve na minimalac i otpustili ljude.,čisti model HNS-a.,narod ima oči i nije naivan,sve će izaći na vidjelo gospodine Bučko.,a ako Vama smeta što u 5 godina,ne da niste ništa napravili u Vukovaru i šire,nego ste i uništili,ako Vam smeta što su u Vukovaru natječaji i poticaji za obrtnike,poduzetnike,poljoprivrednike,gospodarsku zonu,proizvodne hale,što je se napokon zaposlilo preko 100 Vukovaraca u 5 mjeseci otkad je novi gradonačelnik.,onda jednostavno nemojte širiti pamflete nego budite sretni da još ima nade za naš Vukovar i nas koji tu živimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije