Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajnik Sabora:

'Nije istina da su s Reinerom na skijanje otišli i tjelohranitelji, on se tog prava odrekao'

Milijan Brkić, Gordan Jandroković i Željko Reiner
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
13.01.2017.
u 11:56

Tajnik Hrvatskog sabora Davor Orlović demantirao je da tjelohranitelji prate potpredsjednika Sabora akademika Željka Reinera na skijanju

Tajnik Hrvatskog sabora Davor Orlović demantirao je da tjelohranitelji prate potpredsjednika Sabora akademika Željka Reinera na skijanju. 

– Točno je da se potpredsjednik Hrvatskoga sabora akademik Željko Reiner trenutačno nalazi na privatnom putovanju s obitelji izvan Hrvatske, i to vlastitim vozilom. Netočna je, međutim, tvrdnja da ga pritom prate i tjelohranitelji te da se za njegovo putovanje s tjelohraniteljima terete porezni obveznici odnosno državni proračun. Iako potpredsjednik Hrvatskoga sabora, akademik Željko Reiner u skladu s važećim propisima ima pravo na osobnu zaštitu, tog se prava uoči putovanja u pisanom obliku odrekao, budući da je riječ o privatnom putovanju – priopćio je Orlović. 

>> Tjelohranitelji prate Željka Reinera na skijanju u inozemstvu 

Komentara 12

RA
ravko1952
12:31 13.01.2017.

Uopće nije bitno da li se Rainer koristi svojim pravom ili ne. Važno je smo da letardi i yugoidi popljuju sve što je kozervativno i desno. Legitimno ali prozirno i nedjelotvorno.

Avatar mofo
mofo
13:52 13.01.2017.

Velika vijest se razvila iz jedne jedine fotografije nekog čitatelja, a službeni odgovor tajnika sabora, eto slučajno se našao jer valjda još uvijek moraju... Nema isprike ni javnosti ni reineru... S druge strane snimka gospođe lalovac gdje ju bivši ministarar i visko pozicionirani sdpovac maltretira u najmanju ruku verbalno, a vjerojatno i fizički, uz katastrofalno reagiranje udruga, dorha, sdpa, par vijesti jucer, danas već zaboravljeno.. Nema zgražanja, razno razni dežurni pljuvači komentatori i kolumnisti šute, a novinarska struka potpuno nepostojeća...

Avatar kravata
kravata
19:34 13.01.2017.

Jucer je danas nije tko laze i tko odgovara za laz. Kome idu lazi u korist a kome na stetu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije