Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novost iz vlade

Stižu "bijele liste" i nagrade za tvrtke

Branko Grčić
Marko Lukunic/PIXSELL
29.07.2014.
u 16:15

– Razmišljamo čak i da takve firme nagradimo nekim benefitima – rekao je potpredsjednik Vlade Branko Grčić

Ministar rada Mirando Mrsić ustvrdio je danas kako je javno objavljivanje liste tvrtki i poduzetnika koji radnicima duguju plaće dalo pozitivne rezultate.

– U zadnjih sedam dana 311 tvrtki je radnicima isplatilo plaće koje su im bili dužni. U tim tvrtkama radi čak 2.500 radnika. Dakle, efekt objave liste tvrtki koje ne isplaćuju plaće je pozitivan – rekao je ministar Mrsić.

Njegov kolega Branko Grčić najavio je danas kako Vlada razmišlja o javnoj objavi “bijele liste” na kojoj bi se našli svi poslodavci i sve tvrtke koje uredno podmiruju svoje obaveze preda državi, radnicima, mirovinskom i zdravstvenom fondu...

– Razmišljamo čak i da takve firme nagradimo nekim benefitima – rekao je potpredsjednik Vlade Branko Grčić. O kakvim je nagradama točno riječ Grčić danas nije znao odgovoriti jer, kako je rekao, u Vladi još razrađuju tu ideju i sustav nagrađivanja. 

>> Vlada će uvesti poreze na štednju i nekretnine! 

>> Grčić krivca za pad industrijske proizvodnje pronašao u - prošlogodišnjem rastu!

Komentara 14

BV
Bijela Vrana
17:08 29.07.2014.

sada treba one koji posluju posteno( sto je valjda najnormalnija stvar u poslovnom svijetu) i uredno podmiruju svoje obaveze prema radnicima, mirovinskom i zdravstvenom fondu,drzavi ...posebno hvaliti i nagraditi ... tko je tu lud ?

19
1995josip
17:45 29.07.2014.

Kada budete objavili listu onih kojima ste oprostili dugove , npr. zadnje dvije godine koliko ste milijardi kuna otpisali svojim SDP drugarima savjetnicima obadva lijeva predsjednika , naravno sve za mandata bivšeg SDP ministra Slavka Linića !

KI
Kissinger
17:11 29.07.2014.

Gdje je nestalo žito? I te treba nagraditi , maznuli a nitko ništa ne zna , hvala vrijedno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije