Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe Petrina:

'Ako Hasanbegović još zastupa te stavove, ne može biti ministar'

Stipe Petrina
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
11.02.2016.
u 14:07

Svakog je ministra ove Vlade blagoslovila Crkva. Naravno da će ih braniti do zadnje kapi krvi, rekao je Petrina

- Pitanje je da li on zastupa još uvijek te stavove ili ne zastupa. Ako zastupa, on ne može biti ministar u jednoj vladi države u članice EU - komentirao je za N1 saborski zastupnik Stipe Petrina situaciju oko ministra kulture Zlatka Hasanbegovića.

- Drugo, on može kao čovjek i povjesničar takve stavove zastupati, ali kao ministar ne može i to je amen. Mora doći u Sabor i obratiti se zastupnicima i građanima, reći da zastupa tezu da je antifašizam floskula i da nosi ustašku kapu - rekao je Petrina, koji smatra da nije važno tko je objavio fotografiju na kojoj Hasanbegović navodno nosi ustašku kapu, već je li to istina. Petrina sumnja da će Vlada lako odustati od Hasanbegovića.

- Svakog je ministra ove Vlade blagoslovila Crkva. Naravno da će ih braniti do zadnje kapi krvi, jer bi bilo previše da odu dva u tako kratko vrijeme - rekao je Petrina.

>> 'Protivnik sam svakog totalitarizma, ustaški zločini su najveće moralno posrnuće u povijesti hrvatskoga naroda'

>> Ministar Hasanbegović: Ovo je još jedna u nizu podvala i provokacija!

Komentara 17

GU
General_U
14:21 11.02.2016.

kre... ti si navodno u takvoj uniformi zaradio mirovinu. što se tiče stavova gospodina hasanbegovića on ih je sto puta ponovio nećete da čujete vaš problem, da je istinski antifašist dokazuje i i njegova borba protiv jugočetnika koji su bili posljednji fašisti na ovim prostorima, a tim jugo četnicima jedino još daju podršku novosti i jugokomunisti gospodine petrina kome od ovih vi pripadate.

PP
pp
14:19 11.02.2016.

Čuj ti ovog mućka, "pravaša" koji navodno nemože s HDZ-om "jer je raspustio HOS", a sad bi tražio ostavku čovjeka koji je nosio HOS-ovu kapu...kakav tip...

VE
verica2
14:43 11.02.2016.

Ako Večernji nastavi s Petrinom, prestat ću ga čitati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije