navigacija Hrvatska 15
DANAS u Večernjem

Stipe Gabrić Jambo: Moja istina o Mostu

- Dvije i pol godine, otkako je Božo Petrov preuzeo vlast u Metkoviću, slušamo laži, laži i sto puta laži - kazao je Stipe Gabrić Jambo.

Stipe Gabrić Jambo: Moja istina o Mostu

Foto: VL

Za Stipu Gabrića Jamba, bivšeg gradonačelnika Metkovića, dvojbe nema Most i Božo Petrov su prijevara, obmana i laž, rezervni igrači HDZ-a, a iza njihova uspjeha stoji Katolička crkva. Njegova stranka, HSS iz koje je jučer suspendiran, partner je HDZ-a, pa tako i Mosta u sastavljanju nove hrvatske vlade pa ne štedi u kritikama ni svog predsjednika Hrga. Razgovarali smo o vladavini Mosta u Metkoviću, aktualnoj političkoj situaciji u zemlji, kaznenim prijavama i sudskim postupcima protiv njega kao i životu u središtu doline Neretve...

Međutim, svaka tema završava na kritici Mosta i Petrova koje je, otkriva nam, prijavio i USKOK-u zbog sumnje u nekoliko djela zloporabe položaja na štetu Grada Metkovića.

Kakav je, po vašoj ocjeni, Božo Petrov gradonačelnik?

Dvije i pol godine, otkako je Božo Petrov preuzeo vlast u Metkoviću, slušamo laži, laži i sto puta laži. Prvo, nije bila istina da sam mu ostavio dug od 18 milijuna kuna. Nalaz državne revizije koju je naručio Božo Petrov, psihijatar, i Nikola Grmoja, vječni volonter, pokazao je kako je izvršenje proračuna za 2013. bilo minus 7,051.000 kuna. Neka pokažu nalaz pa će građani Metkovića, doline Neretve i cijele Hrvatske vidjeti da su oni lažljivci. On nije napravio nikakvo čudo i vratio dug, on ga je umanjio za milijun i pol kuna.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte e-izdanje!

Od ostalih tema izdvajamo:

>>Mirko Filipović nije bio dopingiran!

>>Biskup Uzinić: Možemo se odreći novca koji dobivamo od države, ali neka nam onda vrati imovinu

>>Disidenti iz Živog zida: Sinčić i Pernar su diktatori

>>Gvozden Flego o stanju u SDP-u: Na stolu je jedna kandidatura, ona Zlatka Komadine, čovjeka velike duše i srdačnosti. Gotovo kao one Ivice Račana

>>Sanja Doležal: Bila sam izgubljena, ali sada se želim opet radovati i živjeti punim plućima

Ocijeni:

1 2 3 4 5

2 (40 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

134
Registracija
 • BANZO BANZO

  09.01.2016 u 23:15h

  Nakon ovoga može slobodno u SDP.
  75 77% 22
 • marmars marmars

  09.01.2016 u 23:28h

  Jadno. Koga sve SDP neće pronaći za linč nad Mostom! Ova hajka je prestrašna. Most je živa rana . Treba ga ogaditi, ugušiti i ocrniti. Mediji su i dalje poslušni i rade svoj posao, a tu su i Jambe i ostali slični. Bandića se pritislo - za kaznu. I tako...Ide se prema novim izborima. Kako reče Zoki: Napravit ćemo im pakao. Nadajmo se da ipak bude bolje za sviju nas.
  75 74% 27
 • floppy

  09.01.2016 u 23:14h

  a di je drzavna revizija za ratno profiterstvo di si prodava krompir u ratu vojsci i narodu za za 10 puta vecu cijenu od nabavne?
  65 80% 16
 • d.pavecic d.pavecic

  11.01.2016 u 21:25h

  Što više napada na Most, više vjerujem. Ako uzmemo u obzir, kako svi koji pljuju, nisu Mostu ni do koljena. Barem su to dokazali svih ovih proteklih godina. Što tiče Crkve i Boga, to hitno treba razdvojiti. Jer jedno je vjera u Boga, a drugo što crkva traži.
  0 0% 0
 • dusko.besenic.3

  11.01.2016 u 17:29h

  Niti mi je čudno,niti zamjeram tom Jambi...zamjeram MEDIJIMA,i VL-u,koji su dobro znali šta mogu dobiti od Jamba,kojega je Petrov"skinuo" sa vlasti u Metkoviću,ali...u to vrijeme je Most još mogao biti koristan Milanoviću da se opet dočepa vlasti,pa se nije ništa "čačkalo",a ovo je očigledno da većina medija JOŠ radi za Milanovićeve političke ambicije i obilato mu pomaže u obećanju "pakla" protivnicima,kao što su mu pomagali u taktici "MI ili ONI" ! Nadam se,kada se ustoliči ova Vlada,da će im biti jedan od osnovnih zadataka da uvedu red i objektivnost u medije,a pri tome da naplate porez svima kojima je Milanović dao oprost kako bi imao podršku! NEOVISNI i SLOBODNI mediji su nam još uvijek samo san!
  0 0% 0
 • Mimizo Mimizo

  11.01.2016 u 16:04h

  zar ovaj već nije iza ređetaka
  0 0% 0
Pregledaj sve komentare