navigacija Hrvatska 130
Promjene na HRT-u

Smijenjeno četvero voditelja Dnevnika kojeg će od sutra voditi samo jedan voditelj

Katarina Periša Čakarun smijenila je četvero dosadašnjih voditelja središnjeg Dnevnika HTV-a: Sanju Mikleušević-Pavić, Stipu Alfiera, Đuricu Drobca i Zdravka Klevu.

Smijenjeno četvero voditelja Dnevnika kojeg će od sutra voditi samo jedan voditelj

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Jučer su se dogodile promjene u Dnevnik-u HTV-a. Naime, kako neslužbeno doznajemo s Prisavlja, jučer je novoimenovana v.d. rukovoditeljica Informativno-medijskog servisa HRT-a Katarina Periša Čakarun smijenila četvero dosadašnjih voditelja središnjeg Dnevnika HTV-a: Sanju Mikleušević-Pavić, Stipu Alfiera, Đuricu Drobca i Zdravka Klevu.

Smijenjena nije jedino Marta Šimić-Mrzlečki. Od sutra, može se čuti, središnji će Dnevnik voditi samo jedan voditelj, pa će ga, izmjenjujući se po danima, voditi: Marta Šimić-Mrzlečki, Branimir Farkaš i Mirjana Posavac. Jučer je, doznajemo, ukinuto i radno mjesto izvršnog urednika Dnevnika, što je bio Oliver Dražić. Kako nam se neslužbeno govori, smijenjenim voditeljima Dnevnika nisu navedeni nikakvi argumenti za smjenu niti im je rečeno što će od sutra raditi.

Središnji Dnevnik i dalje će počinjati u 19 sati

K tome, s Prisavlja se moglo čuti i to da se od sutra središnji Dnevnik vraća u nekadašnji termin emitiranja, u 19.30, te bi opet trebao trajati kao nekada - pola sata. No, kada smo zatražili službenu potvrdu svih ovih informacija na Prisavlju, rečeno nam je da je sve navedeno o smjenama u Dnevniku točno, ali su netočne informacije o vraćanju Dnevnika u stari termin, u "pola osam", i njegovom ponovnom trajanju od samo 30 minuta.

- Središnji Dnevnik i dalje će počinjati u 19 sati i trajat će, kao i do sada, nešto kraće od sat vremena - rečeno nam je na HRT-u. Kada smo pitali - hoće li tako i ostati ili se i termin i trajanje Dnevnika kane uskoro vraćati u nekadašnje okvire - uzvraćeno nam je da za sada po tom pitanju nema promjena.
Dakle, večeras ćemo gledati središnji Dnevnik u kojem će se pred gledateljima posljednji put pojaviti voditeljski par. Bit će to Đurica Drobac i Marta Šimić-Mrzlečki. Drobcu će to biti oproštajno vođenje središnjeg Dnevnika.

>>Jedan zaposlenik HRT-a nije vratio sporni ugovor koji osigurava visoku plaću i otpremninu

>>Kovačić vraća HRT-ov logotip s crvenim kvadratićima umjesto nedavnog 'jednobojnog'

Ocijeni:

1 2 3 4 5

4 (98 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

408
Registracija
 • branko-kockica branko-kockica

  13.03.2016 u 12:37h

  Au, u jednom danu pet novih ugroženo-napaćenih antifašističkih parazita. Pa to je maltene genocid nad napaćenim lijevo-liberalnim antifašističkim parazitskim narodima i narodnostima. A ništa, drugovi, podijelite malo sudbinu onih na čijoj grbači parazitirate, možete u Irsku kopati kanale ili u Njemačku mesti ulice, teško da će vas takve netko zaposliti u nekom mediju, hehehe. Osim možda Pupovca, ali i njemu je srezana lova za parazite. Možda vas primi Frljić kao statiste. Za neko vrijeme, hehehe.
  130 77% 38
 • obivankenobi obivankenobi

  13.03.2016 u 12:34h

  To je pocetak. Ima tu jos posla.
  117 80% 30
 • lukivoda lukivoda

  13.03.2016 u 12:34h

  a kaj je sa Munižabom?! najvećim zlom dnevnika.
  108 81% 25
 • ovcalila ovcalila

  14.03.2016 u 21:46h

  A ja tek danas shvatio da je HRT pretplata zapravo stranačka članarina.
  0 0% 0
 • doktorica doktorica

  14.03.2016 u 21:07h

  više nas zanimaju ekonomski potezi,od političkih ionako nema kruha!
  0 0% 0
 • debelisef debelisef

  14.03.2016 u 20:29h

  teraj to ! ni macka njihova ne smi ostati !
  1 100% 0
Pregledaj sve komentare