Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podrška

Bandića bodre na društvenim mrežama: Ne daj se, Miki!

bandić
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
20.10.2014.
u 18:45

“On je čovjek nadnaravne energije i čovjek koji cijeli dan živi Zagreb”, piše na društvenim mrežama sportašica Sandra Perković

Nije trebalo dugo čekati da Milanu Bandiću počnu stizati poruke podrške.

U noći uhićenja prvi je uz druga stao Pavle Kalinić, pročelnik Ureda za hitne intervencije. Kalinić je jasno poručio da je Bandić njegov prijatelj bio on na Pantovčaku ili negdje drugdje. Mnogima je Bandić pomogao, poneke je “kupio”, neke zadužio, a nekima je jednostavno simpatičan taj njegov osebujan “drugarski” stil gradonačelnika koji je vječito na cesti, među ljudima.

Dvije sportašice – aktualna Sandra Perković, svjetska i europska prvakinja u bacanju diska, na društvenim je mrežama nahvalila Bandića, a bivša Ivana Brkljačić komentirala je na Facebook-profilu da se njegovim uhićenjem skreće pozornost sa suđenja udbašu Josipu Perkoviću.“On je čovjek jedne apsolutne nadnaravne energije, čovjek koji cijeli dan živi ovaj grad,” napisala je Perković koju je Bandić postavio i na listu za Gradsku skupštinu, u kojoj je od lani zastupnica.

I. Brkljačić pak piše: “Uhapšen Milan Bandić! Slučajno baš sada kad bismo se trebali fokusirati na udbaše u Njemačkoj i njihovu djecu u Hrvatskoj.” Na Bandićevu zidu na Facebooku oglasio se i glumac Božidar Alić.“Vjerujem kako ćeš iz ove ‘predstave’ izići neokaljan!”, napisao je Alić. I mnogi nepoznati ljudi Bandiću su ostavili poruke podrške na njegovu Facebook-profilu. Pišu: “Ne daj se, Miki”.

 

>> 'Palo' pola Holdinga, uhićeni i M. Laco, V. Bulum, I. Markas i M. Benko

Komentara 31

Avatar oldtimer
oldtimer
11:19 20.10.2014.

Sandra,nemaš se ti što žaliti,kao zastupnica,što si učinila za Zagreb?Primaš li plaću i sjediš li redovito na sjednicama.....bavi se sportom,a o politici nemaš blage veze i zna se tko i zašto ima poslove pod kontrolom. Bandić je pio vodu,ali nijee bio vruć,a sve što ti je dao je na račun građana Zagreba.

MA
margaritas
10:57 20.10.2014.

Sandra primi se ti sporta gdje si carica ne zaboravi da sve sto si dobila od Bandica skupo placaju gradani Zagreba

TM
tony_montana
11:20 20.10.2014.

Ajoj, ovo je dokaz da profesionalni sportaši nemaju veze sa realnim svijetom i životom... Kada Čorluka da konobaru sat za 50 000 funti ili Sandra priča o Banditiću... sve je jasno... bolje neka se drže sporta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije