Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlatko komadina:

'Sabo je za Vukovar učinio više nego međunarodno i hrvatsko sudstvo zajedno'

Zlatko Komadina
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
22.03.2014.
u 14:48

Zlatko Komadina smatra da bi Željko Sabo trebao ostati član SDP-a

Zlatko Komadina komentirao je danas slučaj Željka Sabe koji je zatražio nagodbu s USKOK-om. Komadinu smo pitali treba li Sabo ostati član SDP-a na što je on odgovorio potvrdno.

- Apsolutno, Sabo je za Vukovar učinio više nego sve međunarodno i hrvatsko sudstvo zajedno. Sabo je nevin kao i svaki građanin dok se ne dokaže suprotno- rekao je Komadina koji  tvrdi da ne zna ništa o navodnoj nagodbi koju Sabo nudi tužiteljima i da ne može odgovarati na hipotetska pitanja. 

Pitali smo ga što je s moralnom dimenzijom cijelog slučaja jer je Milanović postavio visoku letvicu odgovornosti kako je to sam rekao, a demonstrirao izbacivanjem Holy iz Vlade.

- Ima malih i visokih ljudi. Netko može proći ispod letvice, a netko ju preskoči - rekao je Komadina.

>> Sabo sve priznaje, želi uvjetnu kaznu kako bi ostao gradonačelnik

Ključne riječi

Komentara 55

DU
Deleted user
15:07 22.03.2014.

da je taj isti sabo hdz-ovac i da je kojim slučajem učinio isto.... komadina bi ga faširo na najsitnijem zubu, u cro partijaša ni pameti ni poštenja - samo šaka jada

JU
jupimi
15:02 22.03.2014.

Dobar, zato sto je uveja 10000 srba da ni glasali za tebe druze komadina,sabo triba ic na dozivotnu robiju.

KA
karlovcankica
15:17 22.03.2014.

aha..najvise je pokral..sve u zatvor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije