Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poreč

Razbojnici ispraznili blagajnu hotela i pobjegli na motorima

policija
Foto: ilustracija
03.08.2015.
u 19:23

Imali su pištolje te su prisilili recepcionare na suradnju

        Policija traga za dvojicom razbojnika koji su u nedjelju navečer oko 21.45 sati upala u hotel Materada u Poreču, prišla recepciji i prijeteći pištoljima zatražili da im se preda novac. Na recepciji su u to vrijeme bila dvojica djelatnika, a u holu hotela zaštitar.

U strahu za život poslušali su naredbu razbojnika i predali im novac iz blagajne, nakon čega su lopovi pobjegli s plijenom u nepoznatom smjeru, navodno na motorima. Ni iz policije ni iz hotela zasad ne iznose informacije o tome koliki su iznos odnijeli razbojnici. Dvojica muškaraca koja su upala u hotel bila su maskirana.

>> Jeste li ga vidjeli? Opljačkao je banku u Višnjanu 18. prosinca

Komentara 8

BA
barbaizamerike
19:45 03.08.2015.

Uh koji turisti

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
19:30 03.08.2015.

Opa, zato se islo helikopterom na obalu? Za smanjiti dug?

EU
euzebije
19:41 03.08.2015.

Mislim da su ti decki skloni kriminalu. Imali su tesko djetinjstvo, vjerujem da imaju i tezak mamurluk i ako ih policija ne ulovi sami se nece predati. Kad potrose lovu vjerojatno ce krenuti u novu pljacku. E tu je sansa policiji da ih uhvati. Neka ih cekaju u zasjedi prilikom sljedece pljacke i neka ih ulove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije