Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postepeno gašenje

Radman ukida još 11 dopisništava, otkaz prijeti 51 zaposleniku HRT-a

goran radman (1)
Foto: Robert Anić/ Pixsell
09.01.2014.
u 15:57

Dopisništva će se gasiti postepeno, od 1. svibnja do 1. kolovoza, a prvi na redu su Gospić i Požega.

Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman odlučio je ukinuti još 11 HRT-ovih dopisništva (Karlovac, Koprivnica, Krapina, N. Gradiška, Sisak, Virovitica, Metković, Gospić, Požega, Sl. Brod i Županja), koja bi se gasila od 1. svibnja do 1. kolovoza. Time gubitak posla prijeti 51 zaposleniku HRT-a. Uz napomenu da se radi o nužnom procesu restrukturiranja, s HRT-a poručiše:

– Ukidanju dopisništava prethodit će raspisivanje natječaja za dopisnike, a do natječaja svi zainteresirani proći će obuku. Čitava RH i dalje će biti pokrivena, a gledatelji ni u jednom trenutku neće biti zakinuti za sve relevantne informacije.

>>Dnevnik 3 napokon uspio: prikazan je prilog o gradonačelnicima
 

Komentara 11

Avatar sawanah
sawanah
16:21 09.01.2014.

Za program, posebno vijesti, po boljševičkom principu "Zaustavite Reuters", dovoljno je da na Rtv ostane Radman i nekoliko njegovih asistenata. Ako već nije doprinos kulturi neka bude makar doprinos uštedi drž.proračuna. Svako ZLO za neko dobro.

PM
perica_mali
16:18 09.01.2014.

lustracija se traži ... hitno !

A9
AAA-999
16:13 09.01.2014.

Prvi otkaz treba uručiti sekretaru Radmanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije