Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.01.2014. u 13:10

Štedljivi gradonačelnik Omiša Ivan Kovačić dobio je prostora samo za telefonsku izjavu, a o uštedama gradonačelnika Metkovića Bože Petrova dobili smo čak i pravu reportažu

Na HRT-u su sinoć sigurno pucali šampanjci i slavila se neviđena hrabrost javne TV: u prilogu o štednji u troškovima za automobile i vozače uspjelo se upakirati i kratku telefonsku izjavu gradonačelnika Omiša. O njemu bruji cijela Hrvatska, ali to nije bio dovoljan razlog da novinar i snimatelj odu u Omiš i naprave reportažu o političaru koji je prodao službeni auto da bi novac upotrijebio u korisnije javne svrhe.

Na temelju najave u kojoj je ludo hrabra urednica T. M. (adresa u uredništvu) izgovorila da se nakon Bože Petrova, koji je u Metkoviću nakon 17 godina zamijenio HSS-ovu gradonačelničku figuru, pojavila još jedna nestranačka osoba, zove se Ivan Kovačić, koja je u svojem gradu Omišu, poslije 20 godina vladavine HDZ-a, uspjela postati gradonačelnik i to ne bilo kakav. Iza toga išla je fotografija ispod koje je pisalo "telefonom Ivan Kovačić, gradonačelnik Omiša".

Kamerom se još nije stiglo do dalekog Omiša, a u odjavi priloga T. M. je od straha čak malo i zamucala. Izgleda da se svekoliko državno TV novinarstvo iscrpilo u odličnoj TV reportaži novinarke Đurđice Plećaš o Metkoviću, koja je emitirana prije slučaja Omiš. Božo Petrov, novi gradonačelnik Metkovića, smanjio je plaće sebi i gradskim službenicima, građani očekuju da će to učiniti i predsjednik Vlade. Teško će to dočekati jer njemu je uzor Milan Bandić koji je svojim službenicima omogućio novog mobilnog operatera i nove mobitele i tako spiskao 3,2 milijuna javnog novca.

>> Male TV u pohodu na gledatelje: okupljaju se novinari, niču, ali i propadaju projekti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?