Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Vlade

Orešković uputio čestitku vjernicima koji Uskrs slave prema julijanskom kalendaru

Tihomir Orešković
Patrik Macek/PIXSELL
30.04.2016.
u 10:53

''Od srca vam želim da ove blagdanske dane provedete u sreći i veselju, u krugu obitelji i najmilijih. Hristos voskrese!'', piše u čestitci premijera

Premijer Tihomir Orešković uputio je čestitku vjernicima koji Uskrs slave prema julijanskom kalendaru, priopćeno je iz Vlade.

''U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, svim pravoslavnim vjernicima želim sretan i blagoslovljen Uskrs!

Blagdan Uskrsa uvijek iznova donosi radost, nadu i mir te nas dodatno potiče na zajedništvo i solidarnost, međusobno poštovanje i uvažavanje. Neka nam najveći kršćanski blagdan bude snaga da ne posustajemo u traženju rješenja za brojne izazove s kojima se susrećemo.

Posebno je važno i da kroz različite oblike odgovornog ponašanja ostvarimo uređeno i tolerantno društvo koje poštuje i zastupa različitosti.

Od srca vam želim da ove blagdanske dane provedete u sreći i veselju, u krugu obitelji i najmilijih. 

Hristos voskrese!'', piše u čestitci premijera. 

>> Premijer Orešković čestitao Međunarodni dan žena 

>> Orešković: Sretan vam i blagoslovljen Uskrs!

Komentara 20

AP
apolon
11:19 30.04.2016.

Pridruzujem se cestitci...Hristos voskrese.

GR
Gradiščanka
19:00 30.04.2016.

Lijepo da je čestitao, čestitajmo i mi ostali svojim poznanicima koji slave kršćanske blagdane po julijanskom kalendaru, to je znak pristojnosti i dobre volje!

Avatar delminium
delminium
14:21 30.04.2016.

Ljudski, što tu treba reći? Sasvim normalna čestitka koju će SDP-ovci dočekati na naž jer rekoše njihovi predci: " Nosim kapu na tri roga i borim se protiv Boga"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije