Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iza zavjese

Predsjednica Grabar-Kitarović u novoj HRT-ovoj emisiji progovorit će o putu u SAD

kolinda grabar kitarović
Foto: Screenshot/HRT
10.01.2017.
u 10:51

Kako poručuju s HRT-a, riječ je o ekskluzivnome intervjuu u kojemu će predsjednica Grabar-Kitarović govoriti o prve dvije godine svojega mandata, a osvrnut će se i na razloge i pobude puta u Sjedinjene Američke Države koji je izazvao mnogobrojne reakcije u Hrvatskoj

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u srijedu će gostovati u novom udarnom terminu emisije "Iza zavjese" autora i voditelja Tihomira Dujmovića. Među ostalim, govorit će i o svom putu u SAD, priopćeno je s HRT-a.

Kako poručuju s HRT-a, riječ je o ekskluzivnome intervjuu u kojemu će predsjednica Grabar-Kitarović govoriti o prve dvije godine svojega mandata, a osvrnut će se i na razloge i pobude puta u Sjedinjene Američke Države koji je izazvao mnogobrojne reakcije u Hrvatskoj.

"Predsjednica će usto iznijeti i svoje dojmove o suradnji s čak trima postavama Vlade Republike Hrvatske, komentirat će optužbe koje posljednjih dana stižu iz Srbije i Bosne i Hercegovine te odgovoriti na pitanja u vezi s budućim smjenama veleposlanika, a gledatelji će ujedno imati prigodu čuti i argumente koji su je naveli da Republiku Hrvatsku usmjerava prema suradnji Jadran – Baltik umjesto prema suradnji sa zemljama u okruženju", navodi se u priopćenju.

"S novim terminom prikazivanja dolazi i do određenih promjena u koncepciji emisije 'Iza zavjese' koja će ubuduće imati najčešće jednoga gosta iako se forma sučeljavanja različitih stajališta, poput onih između Andrije Hebranga i profesora Tvrtka Jakovine te Željke Markić i profesora Nenada Zakošeka, neće posve napustiti", ističe autor emisije Tihomir Dujmović.

Ekskluzivni intervju s predsjednicom Republike u emisiji "Iza zavjese" na rasporedu je u srijedu na HTV 1 u 21.20 sati. Repriza je na rasporedu u četvrtak 12. siječnja na HTV 4 u 15.15 sati, a emisiju je moguće pratiti i na računalima, mobilnim telefonima i tabletima s pomoću multimedijske usluge HRTi, ističu s HRT-a.

>> Otkrivamo zašto je Kolinda Grabar-Kitarović produljila boravak u Washingtonu

Komentara 133

Avatar Bruno
Bruno
12:14 10.01.2017.

Panika radi F16 , jazavcima propao zimski san

ZO
Zonasumraka4
11:22 10.01.2017.

Bit će najgledanija emisija,kao što je uostalom i bila u dosad nepopularnom terminu,a kamoli sad...ali jedino će po "neovisnim drugarskim anketama" gledanija bit Hrvatska danas od Pavićke i Severice ili Otvoreno kad ga vodi drug Novokmet..

GD
Gospon Drug
12:06 10.01.2017.

Bit će to jedna od rijetkih hrvatskih emisija na Yu-telu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije