Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradala područja

Predsjednica Grabar-Kitarović u cjelodnevnom posjetu županjskoj Posavini

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
27.04.2015.
u 07:32

Posjet istočnoj Slavoniji predsjednice RH završit će posjetom područnoj školi "Strošinci" u općini Vrbanja

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović posjetit će danas sela županjske Posavine koja su u svibnju prošle godine stradala u poplavi. Prema programu gotovo cjelodnevnog posjeta predsjedničin posjet započinje u općini Gunja, sastankom s ministricom graditeljstva i prostornog uređenja Ankom Mrak-Taritaš te čelnicima županijske i općinske vlasti.

U sklopu posjeta općini Gunja Grabar Kitarović obići će pučku kuhinju, obnovljenu igraonicu "Ganja" i Društvo osoba s invaliditetom "Zvjezdice" te posjetiti građane u kontejnerskom naselju. Potom će obići i crkvu sv. Ilije Proroka u Rajevu Selu poslije čega slijedi posjeta Račinovcima gdje će se susresti s učenicima obnovljene Osnovne škole "Ivan Filipović". Tijekom posjeta Račinovcima posjetit će i tamošnje kontejnersko naselje. Posjet istočnoj Slavoniji predsjednice RH završit će posjetom područnoj školi "Strošinci" u općini Vrbanja.

>> Mrak Taritaš: Obnova poplavljenih kuća bit će završena u kolovozu

Komentara 47

Avatar ivan_horvat
ivan_horvat
08:28 27.04.2015.

Kolinda je najbolja zena politicar u Hrvatskoj

UI
Uvijek_iskreno
11:11 27.04.2015.

Svakodnevno aktivna, bravo predsjednice!

BR
brojevi
09:42 27.04.2015.

Skromna, poštena, domoljubna, samo su neke vrline ove nevjerojatno energične žene koja plijeni pažnjom svakog dobronamjernog i čestitog građana u RH i šire. Naravno, uvijek postoje dežurni kritičari što je sasvim legitimno. Ali kad se kritike svedu na bezobrazluk ik i omalovažavanje jedne Institucije kao što je slučaj sa nekolicinom postova, onda je riječ o subverziji zaostalih entiteta iz prošlih vremena kojima je jedini cilj stvaranje stanje stalnog kaosa u RH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije