Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRESAO SE SPLIT

Potres razbio prozor na Poljudu, no grb Hajduka ostao je čitav

hajduk, prozor, potres
Foto: Facebook/Hajdučke vijesti
09.12.2016.
u 16:11

Prema fotografijama koje kruže društvenim mrežama u Splitu je došlo do pucanja ceste, a padale su i stvari s polica u stanovima i dućanima

Jak potres magnitude 4,6 po Richteru s epicentrom u podmorju kod Splita zatresao je u petak nešto prije 14 sati splitsko područje, a osim u Splitu osjetio se i u Sinju, Omišu te na otoku Braču i Omišu.

Seizmološka služba RH priopćila je kako je potres zabilježen u 13.56 sati s epicentrom u podmorju kod Splita. Magnituda potresa iznosila je 4,6 prema Richteru, a intenzitet u epicentru VI stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice. Prema dostupnim informacijama, potres se osjetio na području središnje Dalmacije.

Doznaje se kako je epicentar potresa bio kod Slatina na otoku Čiovu.

Prema fotografijama koje kruže društvenim mrežama, u Splitu je došlo do pucanja ceste, a padale su i stvari s polica u stanovima i dućanima.

Potres je napravio i štetu na Poljudu gdje je stradao prozor. Zanimljivo je da je do razbijenog prozora drugi prozor na kojem se nalazi grb Hajduka. Taj prozor nije razbijen.

– Hajdukov grb ni potres ne može uništiti – napisao je jedan od korisnika na Facebook stranici Hajdučke vijesti gdje je objavljena fotografija.

>> Snažan potres pogodio područje kod Splita, prestrašeni ljudi bježali iz zgrada: 'Nikad nisam osjetio potres kao ovaj'

Ključne riječi

Komentara 1

ŠT
ŠtoReći
21:08 09.12.2016.

Je li potres možda nešto nacrtao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije