Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RANKO OSTOJIĆ:

'Ponosan sam da policija napokon dobiva veliki kontingent automobila'

Ranko Ostojić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
18.02.2014.
u 11:16

Ostojić je danas otvorio projekt Partnership for education

Ministar unutarnjih poslova i potpredsjednik Vlade Ranko Ostojić danas je otvorio projekt Partnership for education, koji MUP RH provodi u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a i ICITAP-om, prenosi HRT.

Ostojića su novinari zamolili da komentira nabavu 1581 vozila za državne institucije.

Ponosan sam da policija napokon dobiva veliki kontingent automobila, potrebnih za njezin rad – rekao je Ostojić.

Na pitanje novinara o rebalansu proračuna i mogućem Vladinu "planu B" ako Europska komisija ne prihvati plan Vlade, Ostojić je rekao:

– Hrvatska Vlada ima takav plan, a kada će doći vrijeme, bit ćete obaviješteni.

>> Rasplet afere koju je otkrio Večernjak – 'Ugovor ne možemo raskinuti, auti idu u MUP!?'

>> Pomozite Vladi! U koliko skupim autima trebaju se voziti premijer i ministri?

Komentara 18

CE
cenzura
11:43 18.02.2014.

Ponosan?! Krasno nema šta!! Dok građani žive na rubu egzistencije, umirovljenici kopaju po kontejnerima, socijalni slučajevi gladuju bez struje i vode, radnici ostaju bez posla, poljoprivrednici gube ljetinu zbog poplava...... On je ponosan što je MUP dobio 1400 novih vozila od kojih samo trećina treba policiji za obavljanje redovitih zadaća a ostala su namjenjena razno raznim šefićima (izabrani na javnom natječaju po stranačkom ključu). Policajci će i dalje u ophodnje Golfovima starim 10-ak godina. Bravo ministre! Sjedi jedan!

Avatar Jorge
Jorge
11:41 18.02.2014.

Opet glupi običaj da političari povodom jednog događaja odgovaraju sasvim deseto. Što je to "Partnership..."? Kako ide suradnja MUP-a i SAD-a e da bi se ukinule vize? Sve to je nebitno, no bitna je neka potpuno besmislena izjava.

Avatar Topgen
Topgen
12:33 18.02.2014.

Najgore je sto ministar objasnjava da je leasing povoljniji od kupnje vozila. Leasing je iznajmlivanje na dugi rok , najcesce na 4 godine. Uracunava osiguranje ( kasko je obavezno) , odrzavanje , gume , porez na promet ... sve . Ali , ministre , sve se to placa !! Skupo. Jako skupo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije