Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Komplicirano je'

Pomoćnik ministra Hajdaša Dončića za monetizaciju dao ostavku

Marko Lončarević
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
29.10.2014.
u 22:31

U Ministarstvu kažu da je Lončarević dao ostavku iz osobnih razloga i tvrde da taj njegov čin nema veze s monetizacijom

Marko Lončarević, pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Siniše Hajdaša Dončića, podnio je ostavku. Lončarević je bio ministrova desna ruka u projektu monetizacije, odnosno davanja autocesta u koncesiju, a bio je i predsjednik Povjerenstva za monetizaciju. Lončarević nam je samo potvrdio da je podnio ostavku, no nije htio otkriti razlog, samo je rekao da je komplicirano. Na pitanje ima li ostavka veze s monetizacijom odgovorio je da nam ne može ništa reći.

U Ministarstvu kažu da je Lončarević dao ostavku iz osobnih razloga i tvrde da taj njegov čin nema veze s monetizacijom. Na čelo povjerenstva za monetizaciju doći će, kažu, Igor Cigula, glavni savjetnik Hajdaša Dončića. Novog pomoćnika ministra neće imenovati jer je do izbora ostalo godinu dana. Ostavka Lončarevića u svakom slučaju dolazi u vrlo nezgodno vrijeme za Hajdaša Dončića jer bi uskoro trebale stići ponude za koncesiju autocesta. Usto se ovih dana očekuje i objava rezultata skupljanja potpisa za raspisivanje referenduma protiv davanja autocesta u koncesiju.

>> Ministarstvo objasnilo zašto se zalaže za koncesiju na autoceste

>> Josipović: Očito će doći do zabrane monetizacije, a to znači skuplji benzin

Komentara 21

JS
ja sam gladan
22:45 29.10.2014.

A sve smo već dogovorili. Malo meni, malo tebi, a onda se dogodi referendum. Idem ja... onda, ne bu niš od provizije. Dečki bok!

ZG
zgenije
22:58 29.10.2014.

Nije pametno biti u blizini Hajdaša Dončića i Zmajlovića, a kamoli njihov pomoćnik. Nevješti u "kreacijama" , politički nejaki, idealan su uskočki plijen.

KN
Književnik
07:38 30.10.2014.

Kako tako plitki ljudi mogu donijeti ovoliku poplavu gluposti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije