Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga

Policija pretražila i stan Bandićeva vozača

milan bandić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
Autori: Ivana Jakelić, Sandra Golemac
29.10.2014.
u 19:21

Poznavajući kako su do sada istražitelji radili u sličnim situacijama, to znači ili da im Jurčić nije više sumnjiv ili da se iz osumnjičenika pretvorio u bitnog svjedoka...

Ivan Jurčić, vozač pritvorenog gradonačelnika Milana Bandića, prije desetak dana, kada je počela akcija Agram, bio je među privedenim osobama, a policija mu je tada pretražila i stan. No nakon toga, Jurčić nije, poput ostalih 18 osumnjičenika, bio priveden na ispitivanje u USKOK, a njegovo ime ne nalazi se ni na popisu onih protiv kojih je pokrenuta istraga.

Poznavajući kako su do sada istražitelji radili u sličnim situacijama, to znači ili da im Jurčić nije više sumnjiv ili da se iz osumnjičenika pretvorio u bitnog svjedoka. Što je od toga istina, vjerojatno će se doznati u nastavku istrage protiv Bandića i ostalih. U međuvremenu, Jurčićevi susjedi za njega imaju samo riječi hvale. – On je dobar čovjek koji pošteno radi svoj posao. Mi dežuramo i ne damo da se priča protiv njega. Kako možete osuđivati čovjeka bez ikakva dokaza? – kažu susjedi.

Prema riječima njemu bliskih ljudi, Jurčić je uhićen, a da njegova obitelj o tome nije bila obaviještena. Čak nekoliko dana nisu znali gdje je. U međuvremenu, vratio se na posao.

– On je zaposlenik Gradskog poglavarstva, te i dalje redovito dolazi na posao. O pretrazi njegova doma nemam nikakve informacije – poručila je Martina Šušnjara, gradonačelnikova glasnogovornica.

>>Možda će Bandić biti optužen i za nemar prema svojim slikama

>>Švaljek: Ne komuniciram s Bandićem

Komentara 39

ZD
zdren
07:44 30.10.2014.

Kako je moguće da Bandić iz zatvora kontrolira poslovanje Zagreba ,Gdje je to moguće osim u Americi gdje mafijaši vode poslove iz zatvora.

KE
Ketchup12
20:30 29.10.2014.

Gubljenje vremena. Nek se USKOK i DORH pozabave tajnim racunima u inozemstvu kojima su Bandic,Kikaš i ekipa izvlacili novaculite iz ZG Holdinga

ZH
zag.holding@mafija
07:56 30.10.2014.

komentatori ispadate priglupi podrzavajuci bandica ponavljajuci ko papagaji da je on politicki zatvoren,a ja vas pitam kakav je on to politicar?koju opciju on zastupa?ni jednu ,on veze nema s politikom,on je institucija kojom se pere i krade lova za mafiju,to je njegova politika..a zasto je u zatvoru ,jer je kriv,a kad ce izaci nikad hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije