Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA PISMO

Pogledajte što je predsjednica Grabar-Kitarović odgovorila Jakovini

Kolinda
Foto: Robert Anić/PIXSELL
20.04.2015.
u 20:11

Predsjednica nije niti vidjela, niti je zanima iskaz navodnog anonimnog svjedoka koji Jakovinu tereti za umiješanost u zločine nad srpskim civilima, poručili su iz Ureda predsjednice

Otvoreno pismo ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine još je jedan pokazatelj koliko je prijeko potreban dijalog između Vlade i predsjednice Republike koji Vlada ne njeguje, poručeno je iz Ureda predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, prenosi HRT.

"Žao nam je da jedan ministar u Vladi na ovaj način komentira napise u medijima. Ministar nije trebao komunicirati s predsjednicom putem medija, već se obratiti izravno njoj. To je još jedan pokazatelj koliko je prijeko potreban dijalog koji Vlada u ovom trenutku ne njeguje", rekli su iz Ureda.

Poručili su i kako predsjednica nije niti vidjela, niti je zanima iskaz navodnog anonimnog svjedoka, koji Jakovinu tereti za umiješanost u zločine nad srpskim civilima u vrijeme Domovinskog rata na području Banovine, već je zanima zajednički rad s ministrom u interesu sela, poljoprivrede i brdsko-planinskih područja koji su u iznimno teškoj situaciji.

>> Našoj novoj predsjednici nisu jasni elementarni politički pojmovi

Komentara 265

DA
Djeca_Arbata
20:20 20.04.2015.

Jakovina čovjek žmigavac...stalno žmiga sa očima pa ne kužiš da li je njemu išta jasno kaj se oko njega događa...nego, kaj radi ona njegova žena kaj je rekla da izbori za Predsjednika RH su neregularni?

ST
stefj
20:33 20.04.2015.

He, he, dobar odgovor... I onda netko neka kaže da SDP ne gura sporedne teme u prvi plan. Zamislite da Jakovina mora govoriti o svojim "uspjesima" i "kvalitetnim" potezima njegovog ministarstva. Ovo je potpuno isto zašto Milanović spominje spiskove, zašto Grčić govori o balvanima itd... E jadne li i nesposobne li vlade...

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:26 20.04.2015.

Jakovina je umiješn u ubijanje srpskih civila , a kolega mu Grčić branio balvan revoluciju 1991...oni nisu za isti tabor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije